Pagina's

woensdag 14 oktober 2020

Warme Gezellige Kerstdagen

Hoi allemaal,

In de Noor! Design challenge groep op Facebook loopt nog een hele leuke challenge voor deze maand oktober. Designteam-lid van Noor! Design Hanny, heeft weer een erg leuk model kaart gemaakt hiervoor.


Ook ik ben er mee aan de slag gegaan, om nog wat extra inspiratie voor deze challenge te geven. 


De basis haalde ik uit wit-cardstock en het designpapier dat ik heb gebruikt is het schitterende scrappapier van Noor! Design "Forest Winter". Ik vind dit zo´n onwijs gave lijn met zulke mooie kleurencombinaties en prachtige designs.


Op de voorkant van de kaart verwerkte een houtstructuur met in de linkerhoek het prachtige mooie lieve eekhoorntje. In de rechter hoek verwerkte ik een mooi vogeltje op een hulst-takje dat ik uit het designpapier knipte en wat verhoogd op plakte.   Verder verwerkte ik nog een mooie tekst stempel en met een lintje kun je de kaart sluiten.


Aan de binnenkant ook weer beide mooie diertjes verwerkt en verder nog 2 kleine tekststempeltjes op de 4 kleine kaartjes.


Achter de 2 middelste kaartjes heb ik 2 kleine pockets gemaakt,
 waarin ik 2 labeltjes, met ook weer tekststempeltjes erop, verwerkte.



 Hier kan ik op de achterkant iets persoonlijks voor de ontvanger schrijven.



Ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb gegeven met deze creatie. Bedankt weer voor het langskomen en tot de volgende keer!

Lieve groetjes,
Gerlinde

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


1 opmerking: