Pagina's

vrijdag 11 december 2020

Hug in a Mug

 Hallo lieve bloglezers,

Vandaag wil ik jullie een klein koffiecadeautje laten zien. Wat is er leuker dan een knuffel via de post krijgen? Ik vind het altijd leuk om iets extra's te geven bij een kaartje dat ik opstuur. Het koffiethema leent zich hier natuurlijk prima voor. Graag laat ik jullie dan ook zien hoe ik deze kaart heb gemaakt.

 
Voor de binnenkant van de kaart heb ik gebruik gemaakt van de Essentialsmal Stencil SL270. Met deze mal kun je heel gemakkelijk een fotolijstje maken voor neer te zetten of voor op je creaties te gebruiken. Ik heb deze keer van het fotolijstje een shaker gemaakt door er een stuk Mica en designpapier voor te plakken. In de shaker zitten natuurlijk koffieboontjes want die passen perfect bij dit thema.


Het designpapier dat ik gebruikt heb komt uit de set Hug in a Mug (6011/0543). In deze set zitten mooie warme tinten papier met verschillende printjes in het thema Coffee.

Aan de linkerkant van de kaart zitten verschillende pockets en daar heb ik tabbladen van gemaakt met behulp van de Collectables van Marianne Design Tab with Text (COL1314). In deze set zitten meerdere tabjes en heel veel leuke teksten die je kunt stempelen op de tabbladen. Doordat het pockets zijn kun je er nog iets achter steken zoals labels, een zakje koffie, suiker of een lepeltje.

  

 COL1314 - Tab with text - NL

 Binnenin de kaart zit nog een oudere stans van een koffiekopje en stempels uit de set Coffee. Op de shaker heb ik nog hoekjes geplakt die bij de blauwe mal Frame horen die ik op de voorkant van de kaart gebruikt heb.


 
Op de voorkant zit een oudere blauwe mal genaamd Frame met hoekjes (6002/0356). Het plaatje komt uit het knipvel Coffee van Joy!crafts. De kaart heb ik afgewerkt met de kerstbloem (6002/1516) en hier en daar wat koffieboontjes. Het koffieschepje komt uit mijn eigen voorraad.  Het boekje heb ik dichtgemaakt met een stuk hempcord.


Tussen alle kerstkaartjes door vond ik het erg leuk om weer een andere creatie voor jullie te maken. Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en tot de volgende keer.

Groetjes Anouk
 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
 
 

 

COL1314 - Tab with text - NL

 

 3002/0003 Bella Lulu stansmal Nesting dies

 3002/0110 Bella Lulu Clear Stamp Buttons

6410/0474 Stempel Set Coffee - Hug in a mug

 

6410/0476 Stempel Set Coffee - Enjoy

1 opmerking: