Pagina's

dinsdag 12 januari 2021

Goed Gedaan

 Hallo bloglezers.

Vandaag wil ik jullie 3 kaarten laten zien, verschillend van kleur, maar met hetzelfde idee gemaakt.



 Een gestreepte achtergrond, een cirkelstans, zwart naaigaren, hetzelfde washi tape, nog wat andere stansen en een paar achtergrond stempels.


Met aquarelverf heb ik op aquarelpapier een aantal strepen getrokken. Dit heb ik uit de losse hand gedaan. 

Vervolgens heb ik met zwarte inkt op deze achtergond gespat en kleine stempelafdrukken gemaakt. Het is het handigst om dit stempelen in deze fase te doen voordat je de kaart verder afmaakt. 

  

Bij de gele en blauwe kaart was ik vergeten om vooraf te stempelen en heb ik toen de kaart verder af was de stempelafdrukken gemaakt.


   

 Achter deze cirkel heb ik een stukje vellum geplakt. Op deze 3 foto's kun je goed zien wat washitape en een paar stempelafdrukken met je kaart doen. 

    

Het kleurverschil op de foto's heeft te maken met het avondlicht waarbij de middelste foto gemaakt is. Dit geeft een vertekening van de kleuren.


Op deze kaart zie je op de achtergrond alleen de zwarte inktspetters.





Hier heb ik er washitape bij geplakt.



En tenslotte heb ik nog gestempeld op de kaart.  Wat is het toch heerlijk om even te gaan zitten en creatief bezig te zijn. Bijkomend voordeel is dat mijn voorraad kaarten ook weer aangevuld is.


Ik hoop dat ik je met dit blogbericht weer heb kunnen inspireren. Hieronder vind je een overzicht van de door mij gebruikte Noor Design stansen.

Fijne dag verder, 

groeten Hanny

1 opmerking: