Pagina's

zaterdag 23 januari 2021

Happy Valentines Day

Hallo allemaal,
 
Leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen op het blog. Het is bijna Valentijnsdag dus ik heb nog een leuke kaart gemaakt voor jullie ter inspiratie.



Ik ben helemaal fan van het prachtige papier Filled with love van Studio Light (PAPERSTACKFWL01). Een prachtig papierblok in rood, wit en zwart tinten die helemaal passen bij Valentijnsdag.

PAPERSTACKFWL01 Filled With Love - Paper Stack

In dit papierblok van 30,5 x 30,5 cm zitten 6 vellen dubbelzijdig designpapier, 3 glitter sheets, 2 watercoloring sheets, 1 die-cut sheet en 2 label sheets.



Het designpapier heeft niet heel veel meer nodig maar wil je je kaart toch pimpen dan zitten er hele mooie plaatjes en labels in de set die je op je kaart kunt verwerken. Ik heb de kaart rustig gehouden want soms is less more.

Er zijn nog een heleboel gave producten te koop die horen bij de 'Filled with Love' serie. Bijvoorbeeld deze leuke stansmallen of stempels en zelfs verschillende soorten Washi tape. Wil je de hele lijn bekijken? Klik dan hier.

STENCILFWL351 Filled With Love - Cutting Die

STAMPFWL509 Studio Light - Filled With Love - Clearstamp



WASHIFWL19 Filled With Love - Washi Tape Red/White nr. 19

 
Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en tot de volgende keer.

Groetjes,



De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

PAPERSTACKFWL01 Filled With Love - Paper Stack


Geen opmerkingen:

Een reactie posten