Pagina's

donderdag 25 februari 2021

Chocolade



Vandaag wil ik jullie een creatie laten zien, die ik onlangs maakte voor een jarige die erg veel van katten houdt.


 Nu leent zich een van de nieuwste Bella Lulu-knipvellen "Little Kitty" hier perfect voor!


De basis komt van een Dutch Doobadoo-stencil en deze haalde ik uit een lekker fleurig roze cardstock. Ik maakte er een donkerbruine matlaag op voor het chocolade-effect.


De blokjes chocolade maakte ik van nog iets donkerder bruin cardstock en daarop een designpapiertje uit mijn "afval" doos van designpapier. Van alle papiersets waar nog maar heel weinig over is, te weinig voor een complete creatie, doe ik de restjes in 1 bak en hier neus ik dan graag in als ik kleine stukjes nodig ben.


Het papiertje om de reep chocolade heb ik gemaakte van het schitterende designpapier "Lentekriebels" van Bella Lulu. Ik liet poesjes achter een chocolade-blokje komen en uit het papiertje wat om de reep zit, voor een extra speels effect.


Onderaan de reep maakte ik nog een kleine tafereeltje met een aantal poesjes uit het genoemde knipvel, een grasrandje en wat kleine bloemetjes.


Bovenaan de chocoladereep maakte ik een eyelet met een stuk waxkoord hierdoor heen, om de kaart leuk op te kunnen hangen. Verder maakte een stukje hempcord, een tekst uit het knipvel en wat felroze spetters de creatie af.

1
Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren met deze kaart. 

Liefs 

Gerlinde

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)




1 opmerking:

  1. Super leuke kaart en geweldig dat je de chocoladereepmal van Dutch Doobadoo gebruikt hebt om de katjes uit te laten piepen! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen