Pagina's

zaterdag 27 februari 2021

Jij




Vandaag wil ik jullie een creatie laten zien die ik maakte naar aanleiding van een online workshop uit de webshop van Noor & Zo.


Het is een onwijs toffe creatie om te maken en nog veel leuker om iemand kado te doen! Het is voor alle gelegenheden te maken!


Deze online workshop is verkrijgbaar als een enkele workshop, maar deze workshop is ook verkrijgbaar bij een maandabonnement op de All-Inclusive facebookgroep. In deze besloten facebookgroep staan ontzettend veel toffe patronen met duidelijke filminstructies erbij. En iedere week komen  er 2 nieuwe toffe video's bij!

 

Klik HIER om alleen deze workshop van deze bloghop te bestellen.
Klik  HIER  voor meer informatie over het all-inclusive-abonnement.


De basis van het doosje haalde ik uit wit cardstock en het designpapier dat ik gebruikte komt van Noor! Design, "Spring Arrival". Schitterend papier in heerlijke vrolijke voorjaarskleurtjes en dessins!
Ik maakte 2 matlaagjes van designpapier op de basis. Op de linkerhoek maakte ik een grote bloementoef van uitgestanste bloemen en takjes.



In de rechterbovenhoek verwerkte ik alleen maar een stukje hempcord met een tekstbanner, want hier zit ook al een onwijs toffe afbeelding uit het designpapier. Het doosje kan worden gesloten met een lintje.


Binnenin het doosje is ruimte genoeg voor een mooie kaart of klein kadootje. Mijn bedoeling is om er naast de kaart die ik er voor gemaakt heb, een kado-kaart met een lekkere reep chocolade of iets dergelijks in te stoppen.

 

De kaart die ik voor de binnenkant maakte, is een model die al een hele tijd geleden eens is gemaakt voor een challenge op het blog van Noor! Design. Ik blijf dit een onwijs leuk model vinden om te maken, maar ook om leuke kleine kaartjes in te verwerken. Ook hierbij maakte ik de basis van wit cardstock en gebruikte ik hetzelfde designpapier als wat ik bij het doosje om de creatie heb gebruikt.



Voorop de kaart verwerkte ik een mooie handgeschreven stempel van Marianne Design en binnenin de kaart wat knipplaatjes en kleine kaartjes uit het labelset van Noor! Design, wat perfect matcht bij het gebruikte designpapier.



Ik hoop dat ik jullie met deze creatie wat heb kunnen inspireren.

Liefs 
Gerlinde

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)






1 opmerking: