Pagina's

vrijdag 5 maart 2021

For you

Hoi lieve allemaal,

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien die ik maakte voor een jarige tienermeid. 

Het moest dus een stoere en vooral niet te "knal"roze creatie worden, hihi!




Voor dit soort kaarten heeft Dutch Doobadoo supertoffe mallen in de collectie en deze haalde ik uit 2 verschillende kleuren blauw Florence cardstock. Het designpapier dat ik voor deze creatie heb gebruikt komt van Noor! Design, "Streetwear". 


 Deze set is waanzinnig gaaf en heel geschikt voor stoere meidenkaarten! Het papier heeft superleuke kleurtjes, designs en leuke mini-kaartjes en labels!



Als schoenveter reeg ik een stuk wit organza-lint door de sneaker en het designpapier bewerkte ik met wat achtergrondstempeltjes uit een stempelset van Noor! Design, horende ook bij de lijn "Streetwear". Ook gebruikte ik een aantal stempelsets van andere merken. 


Alleen wil ik er hiervan een uitlichten en dat is een stempelset van Marianne Design, wauw wat een onwijs toffe en stoere teksten staan hierop, echt helemaal toppie!



Van de broekzak maakte ik een pocket, waarin ik leuke kaartjes en labels uit de designpapierset verwerkte.  



Als laatste plakte ik het geheel op een onderkaart, die ik uitstanste met een toffe stansmal van Studio Light.


Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren met deze kaart. 

Lieve groetjes
Gerlinde 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten