Pagina's

zaterdag 20 maart 2021

Sparkle

Hallo Allemaal,

Bij dit leuke plaatje van Wednesday van de Adams Family past perfect een beetje een donkere achtergrond.


Het model is een Slimmline kaart en voor de achtergrond heb ik een fijn bijpassende mask van Dutch Doobadoo in combinatie met zwarte structuurpasta gebruikt.


Toen de structuurpasta droog was heb ik met diverse kleurmediums kleur opgezet en de bijzondere cirkels met donkerbruine vintage distress.


Het plaatje zelf is ingkleurd met alcoholmarkers en onder het plaatje zie de leuke Stuc Tape in zwart zodat het een beetje sinister blijft.


De grappige bijpassende sentimentj zijn sticker art teksten. Er zitten er heel veel op één vel en altijd wel passend bij je kaart.


Tot slot een mooi strak kader eromheen Deze kun jetrak maken met de perfect layer linealen. Dan is het kaartje klaar om verstuurd te worden. bedankt voor het bezoek aan ons blog en graag tot ziens.

groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 
  




  






4 opmerkingen:

  1. Wat vreemd dat mijn reactie van 15 maart hieronder staat, weet niet of dit op deze kaart was maar hij is prachtig! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart Corry 🥰 Super layout, prachtig ingekleurd en heel mooie kleuren gebruikt.
    Groetjes Antje

    BeantwoordenVerwijderen