Pagina's

vrijdag 26 maart 2021

Speciaal voor Jou



Hoi lieve allemaal,


Met deze blog wil ik jullie een vrolijk gekleurde verjaardagskaart laten zien, waarbij ik 2 Dutch Doobadoo-stencils combineerde. 


Van het eerste Dutch Doobadoo-stencil maakte ik de basis van de kaart, die ik uit zwart cardstock gehaald heb en van designpapier maakte ik 2 matlagen. Het designpapier dat ik heb gebruikt, komt uit de waanzinnig gave Crafty Kit XL "Happy Spring" van Dutch Doobadoo. In deze kit zit ontzettend tof designpapier op scrapformaat, een bijpassend stansvel en een heel erg gaaf stencil om een onwijs leuk doosje mee te maken. Het papier heeft heerlijke lichte en vrolijke voorjaarskleurtjes en designs, wauw om vrolijk van te worden!


Het tweede Dutch Doobadoo-stencil van deze creatie is een "fold-cart-art"-stencil, waarvan ik in dit geval een dubbele pocket maakte. Ook hiervoor gebruikte ik zwart cardstock. 


Het zwarte cardstock laat ik overal in de creatie terugkomen, om er zo een mooi geheel van te maken.



Voor in deze pockets maakte ik van een heel tof stansmallenset van Studio Light 2 prachtige labels. De pocket verwekte ik schuin op de basiskaart.
 

Vanachter deze pocket liet ik aan de bovenkant een schitterende grote mandala van Studio Light komen en aan beide zijkanten van de pocket 2 toffe stansen van Noor! Design.



Op de grote mandala en op de pocket verwerkte ik 2 buttons met een gestempelde tekst erop. Onderaan de creatie een onwijs tof hart wat ik uitstanste met een stans van Noor! Design. Wat blauwe druifjes onderaan maakten de creatie af.


Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren met deze creatie.

Veel liefs,




De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)






Geen opmerkingen:

Een reactie posten