Pagina's

zaterdag 13 maart 2021

Take every Chance

Hallo Allemaal,

Slimline kaarten zijn echt zo leuk om te maken en je kan er ook lekker veel op kwijt.


De achtergrond voor deze kaart kun je makkelijk maken met de mooie slimline masks van Dutch Doobadoo. In het lichtroze met distress oxide een hele lichte ondergrond in het geometrische patroon.


Daarna met een 2 donkerdere kleuren distress oxide groen / bruin de steentjes met een slimline mask erop gezet. Distress Oxide kun je ook mooi bovenop elkaar zetten.


Aan de bovenkant zie je het mooie bloempatroon in oranje/roze. Hiervoor gebruik ik de blendingborsteltjes. De toffe Digi is van Power Poppy is ingekleurd met Alcoholmarkers uitgeknipt en met kit opgeplakt zodat het net iets verhoogt is.


De tekst is een sticker art van Dutch Doobadoo en ook de zwarte filmstrips Dream zijn paperarts van Dutch Doobadoo. Tot slot een stukje hempcord en een strak matrandje gemaakt met de perfect layers van We R memory keepers.


Bedankt voor het bezoek aan ons blog en heel graag tot volgende week.

groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  

   












Geen opmerkingen:

Een reactie posten