Pagina's

zondag 18 april 2021

Happy Place

Hallo Allemaal,

Het scrappen van een alledaagse foto is echt zo leuk om te doen. Ik gebruik een wissellijst en vervang dus heel vaak de afbeelding. Zo leuk steeds een ander plaatje.


Een Lay Out is meestal op formaat 30 x 30 cm. Hier heb ik een stuk ribbelkarton van een doos genomen en de toplaag gedeeltelijk eraf gescheurd. Dan met gesso en een brayer wit erop gezet.


Daarna een mooi stuk designpapier van het nieuwe papier gescheurd aan de bovenkant (mooi strak) met de scheurliniaal. Aan de onderkant uit de losse hand wat weer een mooi tegeneffect geeft. Op het designpapier met structuurpasta welke op kleur is gemaakt met de chalks de mooie mandala opgezet.



Als je de mandala erop hebt gezet droog dan eerst de eerste helft draai je stencil om en zet de tweede helft er precies tegenaan.


De bloemen zijn gemaakt met de ECD bloemen en blaadjes stans. Deze gestanst uit het designpapier wat natuurlijk materiaal visnet en een paar kant en klare roosjes maken de toef af. De leuke wegwijzer met teksten zijn ook van ECD Elizabeth Craft Design en onderin deze post vind je de linken.


De toef wordt geplakt met het lijmpistool  Dit is dan mijn voorbeeld voor een Lay Out en echt probeer het eens het is echt te leuk.

groetjes,



De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  

  

  
  

















2 opmerkingen: