Pagina's

donderdag 1 april 2021

Noor! Design Challenge April

 Hallo allemaal,

Het is weer een nieuwe maand, dus is het ook weer tijd voor een nieuwe challenge. Voor deze maand heb ik de Tripple Easel Kaart gemaakt. Het is een eenvoudig model die niet moeilijk is om te maken. Ik hoop dat jullie weer gezellig mee gaan doen. Dit is mijn voorbeeld geworden. 






Wat heb je nodig?

- 1x cardstock 30 x 20 cm
- 3 x cardstock 10 x 10 cm
- 1 x designpapier 29,5 cm (b) x 9,5 cm (h)
- 3 x designpapier 9,5 cm x 9,5 cm




Ril het cardstock 30 x 20 over de gehele breedte op 10 cm. Teken een lijn op het vlak boven de rillijn op 10 en 20 cm tot aan de rillijn. Knip/snijd deze lijn tot aan de rillijn.



Teken in de buitenste vlakken een lijn schuin naar de buitenste hoeken. Teken in het middelste vlak een horizontale lijn op 5 cm. Ril deze 3 lijnen.



Leg het papier met de goede kant naar boven en vouw de vlakken naar binnen.



Plak het designpapier 9,5 x 9,5 cm op het cardstock 10 x 10 cm. Als je het leuk vindt, kun je er nog een randmal tussen het designpapier en cardstock plakken.



Plak het designpapier 29,5 x 9,5 cm op het onderste vlak (tot aan de rillijn) van het cardstock 30 x 20. Plak de 3 vierkanten cardstock met designpapier op dat gedeelte van de vierkanten die naar voren zijn gevouwen. 



Zo ziet het er aan de achterkant uit. Pimp nu het geheel op naar eigen keuze.  Heel veel succes en we zijn heel benieuwd naar jullie creaties.

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind april door een foto van je creatie te plaatsen in onze Noor! Design Challenge groep op Facebook. 

10

Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 


Veel plezier en we zien graag al jullie creaties tegemoet!


2 opmerkingen: