Pagina's

zondag 11 april 2021

Vormsel

 Goedemorgen allemaal,

Leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen op het blog van Noor & Zo. De kinderen van groep 7 en 8 gaan weer hun Vormsel doen en ik kreeg de vraag om een kaartje te maken. Kaarten voor een Vormsel zie je eigenlijk nooit voorbij komen en graag wil ik jullie laten zien dat je ook voor deze gelegenheid iets leuks kunt maken.

 
De basis van de kaart is het kijkkastje van Dutch Doobadoo (470.713.703). Deze heb ik twee keer uitgeknipt uit groen cardstock. De plakstroken heb ik iets minder breed gemaakt zodat het kijkkastje iets minder diep is. Door middel van de twee plakstroken aan elkaar te maken krijg je een leuk 3D effect. Dit leuke tafereeltje kun je natuurlijk voor heel veel leuke gelegenheden gebruiken.
 

470.713.703 Fold Card Art kijkkastje

 Op de achterwand heb ik Eline's tropical backgrounds gebruikt van Marianne Design (AK0070). Deze achtergrond is net niet hoog genoeg voor het kijkkastje maar dat heb ik opgelost door aan de onderkant een grasrand te maken en aan de bovenkant het op te vullen met bladeren. Het designpapier dat aan de voorkant zit komt uit het papierblok Just keep dreaming van Studio light. (STANSBLOKSL100).


 
De blikvanger in het kijkkastje is de leuke Toekan van Marianne Design (COL1457). Deze kun je natuurlijk helemaal maken in de kleuren die je leuk vindt. In deze set zit ook een gave tak met bladeren die je ook naar eigen idee kunt gebruiken op je kaart.



COL1457 Marianne Design Collectables Eline's toucan

Het tafereeltje heb ik versierd met allemaal bladeren en de gave bloem uit de set Summer Vibes van Joy!crafts (6002/1290). In de bloemen heb ik strass steentjes geplakt en hier en daar nog wat accenten op aangebracht.

De tekst gefeliciteerd met je Vormsel komt uit de stempelset Doop en Communie van Marianne Design (CS1005). De naam linksonder op de kaart heb ik gestanst met het Alfabet van Marianne Design (COL1397).

En zo heb je in een handomdraai een heel leuk kijkkastje gemaakt. Ik hoop dat ik jullie weer op een ideetje heb kunnen brengen. Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Groetjes,



De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


470.713.703 Fold Card Art kijkkastje

COL1457 Marianne Design Collectables Eline's toucan 

 COL1397 Marianne D Collectables Charming alfabet


STANSBLOKSL100 Crafting Book Just Keep Dreaming nr.96

2928-074 Florence TEXTURE frog

1 opmerking: