Pagina's

zaterdag 8 mei 2021

Bird Kaartje

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt  met het mooie vogeltje uit de nieuwe serie van Elizabeth Craft Design Forever. Met het gouden embossingpoeder van IZink heb ik deze eerst op het aquarel papier gezet. 


Met de Watercolor Dots Card set Confetti begin je het vogeltje in te kleuren eerst, zoals je hieronder ziet, de omlijning.


Daarna ga je natuurlijk de rest inkleuren. 


En zo is het pimpelmeesje geworden. 

De 
 Het kaartje behoeft alleen nog maar een mooie matting in kleur en links onder een cluster met labels Dark Turquoise,  diecuts en stempels van de lijn Masterpiece.  Het cluster bevat Cozy Days text en de stempel Honeycomb.

Ik hoop dat jullie inspiratie hebben gekregen en tot een volgend bezoekje.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
6009 Masterpiece Die-cuts Labels dark turquoiseDS285900101 DS Watercolor Dots Card Sets - ConfettiCS226 ECD Clearstamp - Forever10204 Aladine Embossing Gold Extra Fine

3 opmerkingen:

  1. Wow! Prachtig!
    Groetjes Ingrid V.M.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, prachtig gedaan. Het vogeltje ziet er zo levensecht uit en die gouden embossingpoeder is een super leuk idee en extraatje.

    BeantwoordenVerwijderen