Pagina's

zaterdag 29 mei 2021

Bloemen plukken

 Goedemorgen lieve bloglezers,

Vandaag staat dit vrolijke kaartje op het blog van de muisjes die hard in de tuin aan het werk zijn. Graag laat ik jullie zien welke verschillende mallen van Marianne Design ik allemaal heb gebruikt.


Het designpapier dat ik heb gebruikt is het fleurige papier Springtime van Marianne Design (PK9174). Ontzettend leuk voor fleurige bloemenkaartjes. Op de linkerkant van de kaart heb ik het planten rekje van Marleen gebruikt (CR1463). Bij dit rekje is ook een leuke mal verkrijgbaar met allemaal leuke plantjes en bloempotten (CR1464) en deze hebben natuurlijk een plaatsje gekregen op het plantenrekje.

CR1463 Marianne Design • Craftables Marleen's shelvesCR1464 Marianne Design • Craftables Marleen's greenery

Als je het kaartje open doet vouwen dan is er nog een muisje (COL1437) hard aan het werk in de tuin. De tuinschorten die de muisjes aan hebben getrokken die heb ik gemaakt met de kookshorts die in de Collectables set van Eline's Kitchen Accessoires zitten.

De teksten op de kaart komen uit twee verschillende stempelsets van Marianne Design. De tekst ''mooie dingen gebeuren ineens'' komt uit de set creatieve groetjes (CS1071) en de andere teksten komen uit de set Hallo Lente en Pasen (CS1043). De leuke mand komt uit de Creatables set Wol mand (LR0689).



De klavertjes vier en de lieveheersbeestjes komen uit de Craftables mal Punch Die Lucky (CR1539) en de hark die het muisje gebruikt komt uit de set ''tuingereedschap'' van Marleen. De tulpen die ook uit de bloemenmand steken komen uit een oudere set van Marleen (CR1498). De schaar die het muisje in de handen heeft zit in de set van de wol mand.


LR0689 Creatables Wol mand



Zo zie je dat je heel veel mallen bij elkaar kunt gebruiken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden. Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)  
 
 CR1541 Craftable Tuin gereedschap by Marleen
 
 CR1539 Craftable Punch die Lucky
 
 CS1043 Marleen's Hallo Lente & Pasen
 
 CS1071 Clear Stamp Creatieve groetjes
 
 LR0689 Creatables Wol mand
 
 COL1493 Collectables Eline's Kitchen accessories
 COL1437 Marianne Collectables Muizen
 
 CR1464 Marianne Design • Craftables Marleen's greenery
 
 CR1463 Marianne Design • Craftables Marleen's shelves


PK9174  Paper pad Springtime

2 opmerkingen: