Pagina's

woensdag 5 mei 2021

We Are

Hallo Allemaal,

Scrappen is zo leuk, je maakt van de alledaagse plaatjes een leuk project. Er zijn nu erg leuke merken in de winkel toegevoegd die echt geweldig zijn om te gebruiken bij je journal of scrap.


De basis is gemaakt met aquarelpapier 30 x 30 en een supermooie slimline mask en roze inkt. Door de inkt met een blending tool op te brengen blijft het mooi subtiel.


In het centrum heb ik de leuke puzzelstukjes van Elizabeth Craft Design voor de foto gebruikt. En hoe leuk als er dan nog enkele stukjes "gelegd" moeten worden.


Het leuke stempeltje van het mobieltje is van Masterpiece. Hierin heb ik weer een ander stempeltje gezet. In de achtergrond en ook de lampjes zijn van masterpiece en Elizabeth Craft Design.  


Tot slot natuurlijk een paar mooie bloemen. Ik hoop dat je geinspireerd bent geraakt om dit ook eens te proberen. Bedankt voor het bezoek aan dit blog en graag tot ziens.

groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  

 
   




 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten