Pagina's

vrijdag 23 juli 2021

Beregezellig

Goedemorgen lieve bloglezers,

Gezellig dat jullie weer een kijkje komen nemen op het blog. Jullie weten dat ik ontzettend fan ben van alle uitbreidingen die bij de muisjes van Marianne Design horen. Maar ik wil jullie laten zien dat deze uitbreidingen ook heel goed te gebruiken zijn bij andere Collectables van Marianne Design. Vandaag spelen namelijk de leuke beertjes de hoofdrol.

 

Voor de basis van de kaart heb ik gebruik gemaakt van de jampot van Dutch Doobadoo (470.713.771). Hierop heb ik het designpapier Honeymoon (PB7060) van Marianne Design gebruikt. Een prachtig papierblok met allemaal pasteltintjes die dubbelzijdig zijn bedrukt. De achterkant is altijd effen en dat vind ik ideaal omdat ik dan de malletjes op mijn kaart kan stansen uit het designpapier want dan weet ik zeker dat alle kleuren mooi matchen.

PB7060  Eline's paper bloc Honeymoon

De leuke beertjes die druk bezig zijn met de voorbereidingen van een etentje komen uit de Collectables mal Eline's Panda & Beer (COL1409). Je kunt met deze mal dus beertjes maken maar ook Pandabeertjes, hoe leuk is dat? In de keuken heb ik het planten rekje (CR1463) van Marleen gezet zodat de beertjes hier wat spulletjes op kwijt kunnen.


COL1409 Marianne Design Collectables Eline‘s Panda & Beer

 

Het leuke keukengerei (COL1493) is dus een uitbreidingsset van de muisjes maar die kun je dus ook prima combineren met de beertjes. Het gave keukenshort dat ook in deze set zit past de beertjes perfect en ook de koksmuts past gewoon prima op hun hoofd.

 PA4129 - Collectable plus - Baking Fun 

De tekst Beregezellig komt uit de set Eline's Animals (EC0188) en die heb ik uit gestanst met de leuke set Banners van Marleen (CS1058). Allebei de sets gebruik ik heel veel en zijn echt basis als je graag werkt met de materialen van Marianne Design. De tekst tegoedbon voor een heerlijk etentje komt uit de stempelset Menu (CS1015) en ook deze is weer geweldig leuk en mag niet ontbreken in je collectie. Zoals jullie zien zitten er zoveel leuke stempels op voor een uitnodiging, diner, keukenprins of gewoon een bedankje.
CS1015 Marianne Design clear stamps menu

 Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren. Bedankt voor jullie bezoek aan het blog van Noor & Zo en graag tot de volgende keer.

Groetjes,

  De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 CS1015 Marianne Design clear stamps menu
 
EC0188 Art Stamps Eline‘s Animals
 
 CS1058 stempel Clearstamp met mallen - Banners
 PA4129 - Collectable plus - Baking Fun
 CR1463 Marianne Design • Craftables Marleen's shelves
 
 COL1409 Marianne Design Collectables Eline‘s Panda & Beer
 
 PB7060  Eline's paper bloc Honeymoon
 
 8011/0104 Spiegelkarton zilver
 
 
470.713.771 Card Art Jampot


2 opmerkingen: