Pagina's

woensdag 16 juni 2021

Bootje Varen

Goedemorgen allemaal,

Vandaag staat er een zomers kaartje op het blog. Met de leuke zomerse materialen van Marianne Design kun je hele leuke kaartjes maken. Vandaag gaan de muisjes een stukje varen.

De basis van de kaart is een mal van Dutch Doobadoo (470.713. 764) de card art boot. Een hele leuke mal die je weer op verschillende manieren kunt gebruiken. De muisjes passen er precies in zoals jullie zien. Het designpapier dat ik heb gekozen is van Noor!Design genaamd Seashore (6011/0517). Het designpapier op het bootje zelf heb ik met foamtape opgeplakt zodat het iets hoger ligt dan de rest van de boot.

470.713.764 Card Art Boot

 Er zijn heel veel leuke accessoires verkrijgbaar bij de muisjes (COL1437) van Marianne Design. Vandaag heb ik twee uitbreidingen gebruikt bij dit Zomerse kaartje. In de Collectables set Beach outfits (COL1483) zit een handdoek, zwembroek, bikini, duikbril, fototoestel en nog meer leuks. Zoals jullie zien kunnen de muisjes ieder moment het water induiken want ze hebben hun zwemkleding al aan.


COL1483 Collectables Beach Outfits

 

 In de andere Collectables set Eline's Beach Fun (COL1484) zitten allemaal leuke accessoires die de muisjes op het strand kunnen gebruiken zoals een emmertje, een vlieger, een drankje, verschillende ijsjes en nog veel meer leuks. Onmisbaar voor Zomerse kaartjes. De accessoires kun je natuurlijk ook bij andere collectables dieren gebruiken.


COL1484 Collectables Eline's Beach Fun

 
De leuke teksten komen uit een stickervel van Marianne Design ''zon, zee en zand''  (PL4506). Allemaal leuke stickers die je op je zomerse kaarten kunt verwerken. Zo zie je dat je je eigen tafereeltje kunt maken met de leuke muisjes en alle uitbreidingen die te koop zijn.  Mijn muisjes gaan nog even een stukje verder varen met hun bootje. 


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer,

Groetjes Anouk

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)  
 
 COL1484 Collectables Eline's Beach Fun
 
 COL1483 Collectables Beach Outfits
 
 PL4506 Project NL - stickers - zon, zee, strand
 COL1437 Marianne Collectables Muizen
 6011/0517 Paper bloc Seashore
 
 470.713.764 Card Art Boot


2 opmerkingen: