Pagina's

vrijdag 4 juni 2021

Hoera

Goedemorgen allemaal,

Ik ben vandaag  weer aan de slag gegaan met 2 kaartjes.


 Ik vind het erg leuk om met nagenoeg de zelfde materialen 2 verschillende kaartjes te maken. Ik wilde het nu simpel houden. 


Ik heb enkel wit, kraft en zwart cardstock gebruikt. Ik heb de grote en de kleine slimline mal met stichted borders van Marianne Design gebruikt. Dit is namelijk CR 1537 en CR 1539. Omdat ik het redelijk strak wilde houden heb ik voor dezelfde mallen gekozen. Ik heb ertussen nog een extra matlaagje geplakt, ik heb de binnenmaakt van de grootste mal gemeten. Ik vond dit wel een tof resultaat hebben.


Ik ben begonnen door met de zwarte Molotow marker spetters op het papier aan te brengen. Wat is dit toch lekker knoeien. Op beide kaarten heb ik vervolgens met zwarte structuurpasta van Dutch Doobadoo extra reliëf aangebracht. 


Ik heb hiervoor het Mask stencil van Noor! Design Bubbels en Honingraat gebruikt. 


De bloemen heb ik gestanst met de "Boeketje Bloemen" snijmal van Carlijn Design. Ik heb ze alleen in zwart en kraft uitgestanst en witte accenten aangebracht. 


Ik heb de stansmal Alfabet van CarlijnDesign gebruikt. Ik heb weer letters op zwart papier uitgestanst, de kleine letters voor de ene kaart gebruikt, de grotere voor de andere kaart. 


Ik heb de stansmal Stuctape van Joy!Crafts gebruikt als achtergrond voor de letters. Ten slotte nog met een zwarte en een witte pen accenten en doodles aangebracht op de kaarten. 

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt  naar het desbetreffende product in de webshop)

     2 opmerkingen: