Pagina's

dinsdag 22 juni 2021

Message in a Bottle

Goedemorgen lieve bloglezers,

Wat leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen op het blog. De nieuwe Collectie van Marianne Design is weer geweldig leuk en helemaal in zee en strand thema. Natuurlijk ben ik er ook al mee aan de slag gegaan en heb ik onderstaande kaart voor jullie gemaakt.

 

De basis van mijn kaart is het nieuwe Craft Stencil  van Marleen by Marianne Design ''Message in a Bottle'' (PS8092). Weer een heel leuk stencil dat je weer lekker veelzijdig kunt gebruiken. Ik heb het stencil twee keer uitgeknipt en op het achterste stencil heb ik een rillijn gemaakt op 2 cm. Boven de rillijn heb ik lijm gedaan en daar het voorste stencil op geplakt. Je kunt het stencil zowel staand als liggend gebruiken. Wil je hem staand maken dan maak je voor een dubbele kaart de rillijn aan de bovenkant van de fles.

Ik heb verschillende soorten designpapier gebruikt, de blauwe kleurtjes komen uit het papierblok Miracles (PB7085) en het zandkleurige papier komt uit een ouder papierblok van Marleen ''Sea Sparkle" (PK9163). De twee lagen van de zee en het zand heb ik gescheurd en daarna opgeplakt. Omdat ik de fles wilde laten lijken op een echte fles heb ik nog een extra rand gemaakt om de fles heen waar Mica tussenzit. Bovenaan bij de kurk heb ik een stukje Hemp Cord gebruikt met een leuke tekst en het anker uit gestanst uit spiegelkarton.
 
 COL1497 Collectables Eline's Sea side 
Het anker komt uit de nieuwe Collectables set Eline's Sea Side (COL1497). In deze set zitten heel veel leuke artikelen voor op je strandkaartjes zoals de vuurtoren, het bootje en het strandhuisje. Er is deze maand ook nog een ander Collectables set uitgekomen en dat is Eline's Pelican (COL1496). Die mocht natuurlijk niet ontbreken in deze Message in a Bottle.
 
 COL1496 Collectables Eline's Pelican
Uit een oudere Collectables set van Marleen ''Sealife'' (COL1468) heb ik het het visje en de zeesterren gebruikt. Zo leuk dat je alle mallen van Marianne Design met elkaar kunt combineren.

 
Als laatste heb ik met glossy accents nog wat waterdruppels op de buitenkant van het mica gemaakt. Ik heb nog genoeg leuke ideetjes met de nieuwe materialen van deze maand dus ik ga snel verder.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.
 
Groetjes, 
 

 
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop) 

PL4506 Project NL - stickers - zon, zee, strand 

 PS8092 Message in a bottle by Marleen

 COL1497 Collectables Eline's Sea side 

 COL1496 Collectables Eline's Pelican 

 COL1468 Collectables sealife by Marleen

  8002/0100 Joy!Crafts Mica transparant Sheets A4

 

 GAC27898 Ranger Glossy Accents mini

 PB7058  Paperpack - Eline‘s Babies little miracles


 PK9163 Paperpack -  Bloc sea sparkle by Marleen

8011/0104 Spiegelkarton zilver

1 opmerking: