Pagina's

donderdag 10 juni 2021

Oranjekoorts

Lieve blogvrienden,

De oranjekoorts is weer overal toegeslagen, ook in hobbyland!  Daarom heb ik vandaag voor jullie dit kaartje gemaakt!


Deze cadeaukoker kaart is een online workshop verzorgd door Natalie. De mensen met een all inclusive abonnement hebben de beschrijving van de kaart al, maar hij is ook los verkrijgbaar. Je kunt de workshop HIER vinden.


Het designpapier is van de Dutch Doobadoo crafty kit "kick it" (472.100.003) en de super leuke plaatjes van het Bella Lulu knipvel "oranjekoorts" (3000/0091).

472.100.003 Crafty Kit - Kick It  3000/0091 Bella Lulu Knipvel Oranjekoorts


De winnaarsbeker die je onder de tekst ziet hoort bij een Marianne design collectables met super toffe stempelteksten gecombineerd met deze stans- en embosmal. Ik heb hem op een stuk geel cardstock uitgestanst en vervolgens het ge-emboste gedeelte met oranje inkt bewerkt. 
COL1336 Collectables Champion

Op die manier past hij helemaal bij de rest van de kaart.


De voetbal die onder andere op het dekseltje van de koker en op de tag zit is een stans mal van Crealies "voetballen". Hoe leuk zijn die. Er zijn twee mallen van verschillende grootte.

CLDD29 Crealies Duo Dies no.29 voetballen

Al met al vind ik het een heel leuk kaartje geworden om iemand cadeau te doen. Zeker met die lekkere chocolaatjes in de koker, maar daar kun je natuurlijk ook een klein cadeautje of wat geld in stoppen.


Dit was mijn kaartje voor deze keer. Creatieve groetjes en tot de volgende keerDe gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

472.100.003 Crafty Kit - Kick It    3000/0091 Bella Lulu Knipvel Oranjekoorts  COL1336 Collectables Champion

CLDD29 Crealies Duo Dies no.29 voetballen  BOX023 Online Workshop Cadeaukoker

1 opmerking: