Pagina's

donderdag 29 juli 2021

Jij bent zo Relaxed

Goedemorgen allemaal,

Het is vakantietijd dus heel veel mensen zijn lekker vakantie aan het vieren, daarom vandaag een lekker lui kaartje op het blog.

De basis van mijn kaartje is een kijkkastje. Ik heb hier geen mal voor gebruikt maar gewoon twee stukken cardstock van 14,5 x 14,5 cm. Deze heb ik beide gerild op 2 en 12,5 cm. In het voorste stuk heb ik een vierkant uit gestanst. Tegen de achterwand van het kijkkastje heb ik een knipvel van Marianne Design gebruikt (AK0070). Er zijn natuurlijk ook mallen te koop om een kijkkastje te maken, die kun je hier bestellen.

De stoere Luiaard is van Marianne Design (COL1471). Ook weer een hele leuke collectables die je in een boom kunt hangen of bijvoorbeeld aan een tak. 

COL1471 Collectables Luiaard

De tak die ik op de kaart heb gebruikt zit bij de mal van de luiaard.

 

Onderaan het kijkkastje heb ik een grasrand geplakt die ook van Marianne Design is. (CR1355). De leuke teksten komen van een ouder knipvel van Bella Lulu genaamd luiaards (3000/0075). De grote bladeren komen van een oudere mal van Joy!crafts de Summer Vibes Flower (6002/1290), maar hier kun je natuurlijk ook de mooie bladeren van Elisbeth Craft Design voor gebruiken. De kleinere bloemetjes zitten ook bij de mal van de luiaard.


Zo heb je dus snel weer een kaartje klaar met de leuke luiaard van Marianne Design. Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Groetjes,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop) 
 
 COL1471 Collectables Luiaard
 
 CR1355  Craftable Gras
 
 2928-074 Florence TEXTURE frog

 



1 opmerking: