Pagina's

dinsdag 17 augustus 2021

"Dat verdient een bloemetje"




Goedemorgen allemaal,

Ik ben aan de slag gegaan met een bloemig tag kaartje.  
Als basis heb ik de big tag van Marianne Design gebruikt.
 


Ik heb het gemat met roze cardstock en vervolgens Designpapier erop van Bella Lulu, "Zonnestralen". Helaas is dit niet meer verkrijgbaar.
 


Ik heb bloemen gestanst met de "Flowers for mam" mal van Carlijn Design. Ik heb het simpel gehouden door enkel roze, paarse en witte bloemen te maken. Ik heb een mooie felle groen gekozen voor de blaadjes die mooi opvalt in het geheel. Ik heb ze met behulp van foam tape over elkaar geplakt waarbij ik heb geprobeerd zoveel mogelijk diepte aan te brengen. De groene blaadjes heb ik met 3D kit van Collal geplakt. 


Ik heb een soort bloemenbak gemaakt, beplakt met het hout designpapier uit de set "Zonnestralen" van Bella Lulu. Hierop heb ik ook "Bloemetje" uitgestanst en een tekst erop gestempeld. Dit heb ik met de snijmal en de clearstamps van Carlijn Design gedaan.  Vervolgens heb ik met witte stift en met de pearlpen van Dutch Doobadoo accenten aangebracht. Ik heb hier wederom voor wit, roze en paars gekozen. 


Ook heb ik de toffe mal en clearstamp "Happy Mail" gebruikt om te benadrukken dat het kaartje handgemaakt is.  Ik vind het een vrolijk kaartje geworden die een mooie bestemming krijgt. Hopelijk heb ik jullie met deze vrolijkheid kunnen inspireren. Tot snel!

Lieve groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

   

 
 







1 opmerking: