Pagina's

zondag 22 augustus 2021

Verjaardagskaartje

Hoi lieve allemaal,

Vandaag een heerlijk zoet verjaardagskaartje op mijn blog. De basis is een slimeline- stansmal van Carlijn Design. 


Deze blijf ik supermooi vinden met de verschillende randjes en er zitten ook nog zoveel extra kleine stansjes in deze set, echt wauw en het geld meer dan waard!


De basis haalde ik uit 2 kleuren rose en de 3e matlaag heb ik op wit papier uitgestanst en dit papier heb ik bewerkt met een maskstencil en inkt. Ik maakte er een toffe ondergrond van met verschillende diktes en hoogtes in wolkjes. Met een stansmallenset van Jocelijne stanste ik de regenboogjes in dezelfde kleurtjes uit, als die ik voor de basis heb gebruikt. De uitgestanste wolkjes en het zonnetje komen uit dezelfde stansmallenset van Jocelijne.


De toffe unicorns heb ik gestempeld en uitgestanst en daarna ingekleurd met de Tri-blend markers. De stempel- en stansenset van de unicorns is ook van Jocelijne.


Als laatste heb ik de kaart persoonlijk gemaakt door de naam en leeftijd van de jarige erop te vermelden. De letters die ik hiervoor heb gebruikt komen van Carlijn Design. Ook zo'n supergave set waarmee je de letters heel gaaf in laagjes kunt opbouwen in verschillende kleuren. Het cijfer 8 komt uit een collectable-set van Marianne Design.


Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren met deze kaart.

Veel liefs






De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking: