Pagina's

woensdag 1 september 2021

Jarig

Hoi lieve allemaal,

Vandaag wil ik jullie even een heerlijk zoet en lief kaartje laten zien. Ik ben aan de slag gegaan met een al wat ouder Bella Lulu-knipvel, maar zeker niet minder mooi dan de nieuwere.


Er zijn vast en zeker nog heel wat mensen die het knipvel thuis hebben liggen en er eigenlijk wel wat inspiratie voor kunnen gebruiken. Ik heb er een 3-tal creaties mee gemaakt en vandaag laat ik de eerste op het blog zien.


De basis van de kaart is een stansmallenset van Carlijn Design. Met deze set is een slimline-kaart heel gemakkelijk uit meerdere laagjes op te bouwen en dan aan ieder laagje een ander randje!


Ook zitten er nog een heel aantal vormen in verschillende maatjes in deze set, die je superleuk op een slimline kunt gebruiken, maar natuurlijk ook op elke andere gewenste creatie die je maar wilt!


De basis haalde ik uit 3 verschillende kleurtjes cardstock die erg leuk matchen bij de kleurtjes van de rokjes die de beertjes uit het Bella Lulu-knipvel dragen. De beertjes heb ik na het uitknippen gemat op donkerbruin cardstock om ze zo mooier uit te laten komen tegen het roze van de basiskaart. Voordat ik de beertjes op de kaart plakte, verwerkte ik eerst een stukje tule aan beide zijden onder de beertjes. Dit matcht zo onwijs gaaf met de tule rokjes die de beertjes dragen.


Aan de andere kant op de basiskaart verwerkte ik de tekst "Jarig" die ik uitstanste met een hele toffe set van Carlijn Design. Met deze set kun je het woord heel gaaf uit verschillende laagjes opbouwen. Ik heb er voor gekozen om de tekst in dezelfde kleurtjes en volgorde als de basiskaart te doen. Als laatste stempelde ik nog een tekst uit een stempelset van Hobbizz.


Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren met deze kaart.

Veel liefs


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten