Pagina's

zondag 5 september 2021

Kerstknuffels

Goedemorgen lieve bloglezers,

Wat leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen op het blog. Zelf vind ik het altijd leuk om een mal anders te gebruiken dan waar hij voor gemaakt is. Daarom heb ik het taartpuntje vandaag omgetoverd tot een kerstboom.

  

De basis van de boom heb ik uit Kraft geknipt en hier heb ik de dutch doobadoo box art ijshoorn (470.713.064) voor gebruikt. Van deze mal kun je een leuk taartpuntje of ijsje maken maar als je hem op de kop zet dan heb je gewoon een kerstboom. Het designpapier dat ik voor de boom heb gebruikt is het mooie papierblok van Marleen ''Winterdays'' (PK9164).

PK9164  Pretty Papers - Winter days by Marleen 

De leuke stokstaartjes (COL1490) passen perfect bij een winterse kaart omdat bij deze mal ook sjaals en mutsen zitten. Je hebt ze dus zo omgetoverd in een winters tafereeltje. De lantaarn en het takje met besjes komt uit een uitbreidingsset van de muisjes (COL1439).

  

De teksten op de kerstboom heb ik gebruikt uit de stempelset ''hallo winter'' van Marleen (CS1036) . Een hele mooie stempelset met allemaal leuke teksten voor je winter en kerstkaartjes. De teksten heb ik uit gestanst met de banners van Marleen (CS1058).

 
CS1036 Clear Stamp Hallo winter by Marleen 

Ik heb nog een lintje om de boom heen geknoopt en sneeuw gespetterd met een molotow marker. Rond de cirkel en onderaan de boom heb ik nog wat eiskristall gebruikt. De kerstboom kan gewoon open dus in het cadeaudoosje kun je nog een klein cadeautje of iets lekkers stoppen.

 
Ik hoop dat jullie het weer een leuk ideetje vinden. Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.
 
Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).

 923400048 - Eiskristall

 CS1058 stempel Clearstamp met mallen - Banners

 CS1036 Clear Stamp Hallo winter by Marleen

 COL1439  Collectables decoratie

 COL1490 Collectables Eline's Stokstaartjes

 PK9164  Pretty Papers - Winter days by Marleen

470.713.064 Box Art IJshoorn

 

2 opmerkingen:

  1. Superleuk met die grappige stokstaartjes!
    Wat een mooi design papier heb je gebruikt.
    Heel leuk gedaan!
    Fijne dag, liefs Crealientje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig leuk deze taartpunt met de stokstaartjes! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen