Pagina's

dinsdag 5 oktober 2021

5 December

Goedemorgen lieve bloglezers,

De aanloop naar Sinterklaas vind ik nog altijd een hele gezellige tijd en omdat we nog best wat kleine kindjes in de  familie en vriendenkring hebben vind ik het leuk om ze ook allemaal een Sinterklaas kaartje te sturen.

Voor de basis van de kaart heb ik het craft stencil van het cadeautje (PS8023) gebruikt. Een heel leuk stencil dat je voor alle gelegenheden kunt gebruiken. Vandaag heb ik er dus een Sinterklaas cadeautje van gemaakt. Het designpapier komt uit het I love Holland papierblok (PK9168).

PS8023 Craft Stencil Present
Het paard van Sinterklaas mag natuurlijk niet ontbreken op het cadeautje. Het paardje is een collectables mal van Marianne Design (COL1408). Het leuke is dat je behalve een paardje ook een Unicorn kunt maken met deze mal. De staf en de mijter komen uit een craftables mal (CR1526). Als je de staf uit stanst uit goud spiegelkarton dan lijkt die nog echter.

COL1408 Marianne Design Collectables Eline‘s Paard & Eenhoorn

 
Onderaan het cadeautje heb ik een grasrand (CR1355) gemaakt. Het leuke laarsje, de chocolade letters, de wortel en het verlanglijstje komen uit de craftables mal schoentje zetten (CR1489). Deze mal is zo ontzettend leuk en mag echt niet ontbreken als je ook graag Sinterklaas kaartjes maakt.
 
 CR1489 Craftables  Schoentje zetten

Marianne Design heeft ook een hele leuke stempelset in het assortiment zitten die Pietenpost (CS1042) heet. In de set zitten allemaal passende Sinterklaas teksten in allemaal een verschillend lettertype. 
 
 CS1042 Marianne Design - Clearstamp - Pietenpost
 

Ik hoop dat ik jullie al een beetje Sint inspiratie heb kunnen geven. Bedankt voor jullie bezoek en graag tot de volgende keer.

Groetjes,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).
 
 CS1042 Marianne Design - Clearstamp - Pietenpost
 
 CR1489 Craftables  Schoentje zetten
 
 CR1355  Craftable Gras
 
 CR1526 die Sinterklaas
 
 COL1408 Marianne Design Collectables Eline‘s Paard & Eenhoorn
 
 PK9168  Paperpad I love Holland A4
 
 PS8023 Craft Stencil Present
 
8011/0103 Spiegelkarton Goud
 
 Uni-ball Signo Multiliner wit

1 opmerking:

  1. Super leuk Anouk. Wij hebben al heel lang geen kleine kinderen meer in de familie dus wordt er al jaren geen Sinterklaas meer gevierd. Vind dat wel jammer. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen