Pagina's

donderdag 21 oktober 2021

Groetjes

Goedemorgen allemaal,

Herfstkaartjes zijn toch echt wel mijn favoriet, vorige maand zijn er bij Marianne Design weer hele toffe mallen uitgekomen. Alle nieuwe mallen heb ik gebruikt voor de demo en ik heb er ook dit leuke kaartje mee gemaakt.


De basis van de kaart is de mini slimline mal (CR1562) van Marianne Design. Echt een hele toffe mal met leuke frames erin waar je weer alle kanten mee op kunt. Ik heb er ook een kerstkaartje met shaker van gemaakt voor de demo. Voor deze kaart heb ik alleen de basis gebruikt en één frame heb ik gebruikt voor de tekst. 

CR1562 Craftable Slimline mini Frames

Het designpapier dat ik heb gebruikt is Autumn Whispers (PB7059). Hele mooie printjes in allemaal Herfstkleuren. De achterkant van het papier is altijd effen zoals jullie ondertussen wel weten. Ik heb voor de afwisseling eens voor een druk printje op de voorkant gekozen. De leuke Eekhoorn (COL1500) (waar je dus ook een stinkdier van kunt maken) is echt heel leuk te combineren met de andere nieuwe mallen.

COL1500 Collectables Eline's Eekhoorn en Stinkdier 

Ik heb de eekhoorn in de pompoen (COL1501) verstopt en ook die is nieuw. Kijk nou hoe leuk, je kunt de pompoen natuurlijk ook voor Halloween kaartjes gebruiken. Het takje (LR0738)  uit de pompoen komt uit de oktober collectie.



De blaadjes en de nootjes heb ik uit de mal van de hamster gebruikt (COL1489) en daar de pompoen mee opgevuld. De tekst groetjes komt uit de stempelset Clear stamp banners van Noor!design (6410/0526).



Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Groetjes,


 
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).

COL1489 Collectables Eline's hamster
LR0738 Creatables Branch

COL1501 Collectables Eline's Pompoen

COL1500 Collectables Eline's Eekhoorn en Stinkdier

PB7059 Eline's paper bloc Autumn Whispers

CR1562 Craftable Slimline mini Frames

2 opmerkingen: