Pagina's

zaterdag 2 oktober 2021

Hallo winter

Goedemorgen lieve bloglezers,

Kerstkaartjes maken blijft leuk dus ook vandaag staat er weer een kerstkaartje op het blog. Met het craft stencil van de pendule kun je hele klassieke kaarten maken maar ook de collectables kun je er heel leuk op verwerken en dat wil ik jullie graag laten zien.


 Het craft stencil van de pendule (PS8049) heb ik twee keer uitgeknipt uit craft zodat de klok kan blijven staan. Het designpapier dat ik heb gebruikt is Autumn Whispers (PB7059). Dit is een papierblok voor de herfst maar door de zachte kleurtjes kan dit blok ook prima gebruikt worden voor kerstkaartjes.
 
 PS8049 Craft Stencil pendule
 
In het midden van de pendule heb ik de klok (LR0636) geplakt. Deze past perfect in de pendule. Het leuke is dat als je de wijzers met een splitpen vastmaakt, je de tijd zelf nog kunt verzetten. De wijzers heb ik gestanst uit zilver spiegelkarton.
 
 LR0636 Creatables stencil Clock

Vandaag heb ik de hertjes (COL1401) weer eens tevoorschijn gehaald want die zijn ook zo leuk. Met deze mal kun je een staand en een liggend hertje maken, hoe leuk is dat? Het linker hertje ligt voor een boomstam in het gras.
 
 
 
 COL1401 Marianne Design Collectables Eline‘s Hert

De lichtslinger gebruik ik heel vaak op mijn kaarten en die heb ik nu twee keer uit gestanst en bovenaan de klok vastgemaakt en met de ronding van de pendule naar beneden laten lopen.
De teksten die ik heb gebruikt komen uit de stempelset Hallo winter van Marleen. Voor een winters effect heb ik nog eiskristall op de klok en de grasrand gedaan.



Ik vind het weer een geslaagd kerstkaartje voor bij de verzameling. Fijne dag en bedankt voor jullie bezoek aan het blog.

Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).
 923400048 - Eiskristall
 
 CS1036 Clear Stamp Hallo winter by Marleen
 
 CR1486 Craftables Christmas lights
 
 CR1355  Craftable Gras
 
 LR0680 Creatables  Tree log
 
 COL1401 Marianne Design Collectables Eline‘s Hert
 
 8011/0104 Spiegelkarton zilver
 LR0636 Creatables stencil Clock
 
 PB7059 Eline's paper bloc Autumn Whispers

PS8049 Craft Stencil pendule

1 opmerking: