Pagina's

woensdag 27 oktober 2021

Nieuwe Woning

Goedemorgen allemaal,

Vandaag heb ik een verhuiskaartje voor jullie gemaakt met de leuke verhuisdoos van Marianne Design. Deze mal is zo leuk te gebruiken op een kaartje in combinatie met verschillende collectables dus graag leg ik jullie uit hoe ik dit gemaakt heb.


De basis is een dubbele kaart van 15 bij 18 cm. Het designpapier dat ik heb gebruikt is Honeymoon (PB7060) van Marianne Design. De verhuisdoos is ook van Marianne Design (LR0569). De doos is lekker ruim dus behalve een leuk diertje kun je er ook nog meerdere spullen tussen steken. Vandaag heb ik voor een lief poesje (COL1454) gekozen dat met zijn pootjes over de doos hangt.


LR0569 Marianne D Creatable Gift box


Het trappetje (CR1463) van Marleen heb ik links achter de verhuisdoos geplakt met de leuke planten en potten (CR1464) die ook van Marleen zijn. Alle accessoires heb ik uit gestanst uit het designpapier en spiegelkarton. Het keukengerei komt uit de collectables set ''baking fun'' (COL1493).
PA4129 - Collectable plus - Baking Fun 
De teksten op de kaart komen uit een oude stempelset van Marianne Design, maar wisten jullie dat Bella Lulu ook een geweldige leuke set heeft met verschillende teksten voor op een verhuiskaart? Deze kun je hier vinden. De fles in de doos komt uit de wedding accessoires (COL1491). De kurk in de fles heb ik gestanst uit echt kurk (JU0948), deze kun je natuurlijk ook vinden in de webshop.


Zo heb je dus gemakkelijk een leuke verhuiskaart gemaakt. In de verhuisdoos kun je natuurlijk alles stoppen wat jij leuk vindt. Ik hoop dat jullie het een leuk idee vinden.
 
Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.
 
Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).

COL1491 Collectables Eline's Wedding accessories
PA4129 - Collectable plus - Baking Fun

CR1464 Marianne Design • Craftables Marleen's greenery

CR1463 Marianne Design • Craftables Marleen's shelves
COL1454 Marianne Design Collectables Eline‘s kitten

LR0569 Marianne D Creatable Gift box

PB7060  Eline's paper bloc Honeymoon

8011/0104 Spiegelkarton zilver

MARJU0948 Marianne Design adhesive cork

1 opmerking: