Pagina's

woensdag 6 oktober 2021

Sneeuw

Goedemorgen lieve bloglezers,

De oktober collectie van Marianne Design is weer ontzettend tof en de ijsbeertjes zijn nu al favoriet. Daarom vandaag een kaartje op het blog met de nieuwe slimline mal en de ijsbeertjes.

 
De basiskaart is de nieuwe craftable slimline distressed mal (CR1569) van Marianne Design. Een hele gave slimline mal die je weer op zoveel manieren kunt gebruiken. Ik heb de mal wel nog op een dubbele kaart geplakt zodat die ook kan blijven staan. Kijk eens wat een gave malletjes nog in de slimline mal zitten, te leuk gewoon.

CR1569 Craftable Slimline distressed

Het nieuwe designpapier van Marianne Design heet Sparkling snow (PB7062). Zoals jullie gewend zijn van de papierblokken van Marianne Design is de achterkant van het papier altijd effen. De hele kaart heb ik gemaakt met het designpapier, ook de ijsbeertjes.

 De nieuwe collectables zijn deze lieve ijsbeertjes (COL1502) die je weer op verschillende manieren kunt opbouwen. Op deze kaart heb ik al drie verschillende ijsbeertjes gemaakt, één zittende, één die door het raampje wil klimmen en één staande ijsbeer. Ook de sjaal en de koffiebeker zit in de mal erbij.
COL1502 Collectables Eline's Arctic bear

De sneeuwrand die ik aan de onderkant heb gemaakt komt uit de andere collectables mal van oktober '' Eline's winter accessoires (COL1503). In deze mal zit een leuk huisje, een hek, boompjes en meerdere sneeuwrandjes. Ontzettend leuk te combineren met de andere mallen uit deze collectie. Het boompje op mijn kaart is ook nieuw en die komt uit de set Tiny's Pines (LR0736)


De teksten heb ik gemaakt met de stempelset die ik altijd gebruik voor winterkaartjes en dat is Hallo winter van Marleen (CS1036). Willen jullie nog een leuke cadeautje vragen voor de feestdagen en ben je echt Marianne Design fan? Dan is de Advent kalender echt een musthave. De Advent kalender kun je hier bestellen.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en tot de volgende keer.

Groetjes,
 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).



CA3160 - Marianne Design Advent Calendar

CS1036 Clear Stamp Hallo winter by Marleen
LR0736 Creatables Tiny's pinesCOL1503 Collectables Eline's Winter accessories
COL1502 Collectables Eline's Arctic bear

CR1569 Craftable Slimline distressed

 
PB7062 Eline's sparkling snow

923400048 - Eiskristall


2 opmerkingen: