Pagina's

dinsdag 30 november 2021

Social Distance

Hallo allemaal,


Op 22 november heb ik mijn allereerste live voor Noor & Zo gegeven op Facebook. Ik heb toen deze leuke Slimline kaart gemaakt met het knipvel Social Distancing van Bella Lulu.

Voor de basis van mijn kaartje heb ik één van de Slimline snijmallen van Carlijn Design gebruikt. Voor mijn kaartje heb ik het leuke designpapier Sleigh Ride van Noor!Design gebruikt. 

Het leuke hertje met mondkapje komt van het knipvel Social Distancing van Bella Lulu. Ik heb hem in een laagje sneeuw gezet. Dit heb ik gemaakt met de Snow Effect pen van StudioLight. 

Ook de leuke tekst op mijn kaartje komt van het knipvel Social Distancing van Bella Lulu.

Als je op de foto hierboven klikt kom je meteen uit in de webshop om dit leuke knipvel te bestellen. 

Het woord XMAS heb ik gemaakt met de gave letter snijmallen Outline Alfabet van Carlijn Design. Op dit kaartje heb ik hem gebruikt als het origineel, maar ik heb nog wel een paar leuke ideetjes in petto!

Wil je ook met dit gave alfabet van Carlijn Design aan de slag klik dan op de foto hierboven om hem direct in de webshop te bestellen.

De Creatables Kerstslinger van Marianne Design heb ik uit gestanst met het Snow paper van Marianne Design. Met de cirkelpons 7 mm van Vaessen Creatief heb ik de besjes gemaakt op mijn Kerstslinger ik heb deze opgeplakt met de 3D kit van Collal.

Hierboven mijn beide kaartjes. Eentje uit de live en de andere had ik als voorbeeld gemaakt.

Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en vergeet niet om ook volger te worden. Graag tot de volgende keer.


Creatieve groetjes,


De video van deze live kan je terugkijken op ons YouTube kanaal:


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop:
(Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten