Pagina's

zondag 12 december 2021

Social Distancing

 Dag allemaal,

Op woensdagavond 8 december jl., heb ik in de Noor & Zo facebookgroep als gastdesigner, mijn eerste LIVE gegeven. En met wel een heel passend thema voor deze tijd, die we allemaal meemaken. Iets met Social Distancing, geloof ik. In de Live laat ik zien op welke manier je het makkelijkst en het mooist je shadowbox in elkaar vouwt en plakt. Zonder ermee te hoeven klungelen. Tevens heb ik er een extra verpakking bijgemaakt om het eventueel als een kadootje te kunnen geven.


Uit deze LIVE is een actiepakketje ontstaan, zodat je in ieder geval een leuke basis hebt om tafereeltjes te kunnen maken in de Shadowbox van Dutchdoobadoo.  Het actiepakket bestel je{HIER}


De twee gnoompjes op de voorgrond zijn toch wel de vrolijkste noot aan dit projekt, vind ik. Deze cuties kun je maken van de Elzabeth Crafts Design mallen Gnomes. Je kunt ze aankleden en zelfs de raarste en grappigste poses aan laten nemen. Het vrouwtje heb ik een schortje aangegeven en houdt een mooie kerstbal omhoog. De vlechtjes zijn uit een wattenschijfje gestanst, zo ook het baardje van het mannetje. Hij stiekum achter de iglo is geslopen en erop is geklommen met een kadootje. Zie je hem eroverheen leunen?


De iglo is van Elizabeth Crafts Designs en is gestanst uit wit papier en uit het snowpaper van Marianne Design, waarvan de steentjes erin terug zijn geplakt. Het randje om het rode cardstock is gemaakt met een slimline rand van Carlijn Design. Het bord hoort ook bij de iglo set samen met een gave ijsschots. Het is bord is bestempeld met tekst uit de Surprisewheel kerststempelset van Hobbizz. Vóór de iglo zie je nog iemand met zijn beetjes spartelen. Hoe kan die nou op die manier in de sneeuw beland zijn? hahaha...


Als je de sleeve, welke ik in de LIVE laat zien hoe je die maakt, eraf schuift, komt de shadowbox pas tevoorschijn. Bij het uitschuiven van het doosje zien we dat de randen versierd zijn met een gestanste ketting van sterren uit de set van Craft Emotions. Het designpapier heet Bright Christmas. Het mini filmstripje is weer zo een gave slimlinerand van Carlijn. Ook zien we de grappige karaktertjes uit het Bella Lullu knipvel Social Distance op een echt mondkapje. Ja, deze past er precies in. En een goede pakkende tekst uit het knipvel: Op 1,5 meter, vier je kerst veel beter,  hoort er gewoon bij deze creatie, ja toch?


Dus met het aktiepakket Social Distancing heb je zeker voor deze Coronatijd een heel passende kerstkaart c.q. grappig kadootje. Blijf gezond...!

Het filmpje van deze LIVE kunnen jullie terugkijken op het youtube kanaal van Noor & Zo. Klik op de afbeelding om naar Youtube te gaan.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)





Geen opmerkingen:

Een reactie posten