Pagina's

dinsdag 14 december 2021

Warme Winter Wensen

Hallo allemaal,

Maandag 6 december heb ik tijdens mij live deze easel kerstkaart gemaakt. Ik heb het designpapier en die-cut blok Christmas Time van Craft Ô Clock gebruikt, maar je kan deze kaart met elk ander designpapier en voor elke andere gelegenheid maken. 


Voor de easelkaart heb je een stuk cardstock van 30x14 cm en 1 stuk van 17x14,5 cm nodig. In de video leg ik uit hoe je deze easelkaart verder maakt.


Op mijn kaartje heb ik de stempelset Kerstwensen 2 van Carlijn Design gebruikt. Ik heb de teksten gestempeld met Memento inkt Rich Cacao. Daarna gemat op het goud glitterkarton van Marianne Design. Om een mooie recht mat rand te krijgen gebruik ik de Layer Guides van We R Memory Keepers. 


Ik ben fan van de Layer Guides van We R Memory Keepers, je kan met deze linialen mooie rechte randen maken in verschillende breedtes. Als je op de foto hierboven klikt kan je de Layer Guides direct in de webshop bestellen.



In het Die-cut blok Christmas Time zitten vele leuke elementen om je kaartje te pimpen.


Met de 16 mm cirkelpons van Vaessen Creatief heb ik uit het goud glitterkarton van Marianne Design kerstballen voor in mijn kerstbomen gemaakt.


Met de middelste nesting die van de Hobbizz Ribbon Doily heb ik de tekst uit gestanst voor boven in mijn kerstboom. Ik ook deze tekst weer gemat op goud glitterkarton van Marianne Design.


Op mijn easelkaart heb ik de kerstbomen van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik heb deze in kraftpapier uitgeknipt en in donkergroen cardstock. Met de Snow Effect pen van StudioLight heb ik sneeuw op mijn boompjes gemaakt.


Als je op de foto hierboven klikt kan je deze leuke kerstbomen van Dutch Doobadoo direct in de webshop bestellen.


 Bedankt voor jullie bezoek aan ons blog en vergeet niet om ook volger te worden. Graag tot de volgende keer.

Creatieve groetjes,


De video van deze live kan je terugkijken op ons YouTube kanaal:


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop:
(Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  

 

2 opmerkingen: