Pagina's

zondag 2 januari 2022

Dikke Kus

Dag allemaal,

Het nieuwe jaar is net twee dagen oud en hoop dat we allemaal wat bij hebben kunnen komen. Het normale ritme weer aanemen en de boel weer aan kant helpen. Nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, geluk en gezondheid. 


We gaan weer aan de freubel en dit keer beginnen we met een liefdeskaartje in combinatie met  het Bella Lullu knipvel Pinguin Love.  De basis is een slimline mal van Carlijn design met daaraan een filmrolrandje ook van Carlijn. Dit randje is onderdeel van een set met nog andere hele leuke randjes, zoals open rondjes, een open schulprandje, driehoekjes en een zigzagje.


Het kaartje is gemat met designpapier uit de set Love Letter. Daaruit zijn drie hartjes gestanst. Dan komt het het superhandige Heffy Doodle tape weer om de hoek kijken en is het verhoogd bevestigd. Met een kleiner matrandje weer hartjes uitgesneden uit een ander patroontje uit dezelfde set.


Onze mannetje is verliefd, das wel duidelijk. Hij probeert haar met eens serenade te paaien en zo te zien ziet ze hem wel zitten! Hahaha... Ik heb er ook een label bij gemaakt en die aan de achterkant in een pocket gestoken. Als we die half eruit halen zie je alweer een schattige pinguin met het woord LOVE als slinger en een hart in zijn handjes.


De hartjes, die al eerder uitgestanst zijn, heb ik bewaard en eentje op het label gebruikt met het verliefde paartje.


Van te voren had hij ook al een brief gepost in de hoop dat de liefde beantwoord zou worden. En achteraf ook nog een hartjesballon als verrassingskadootje? Nou reken maar van yes, dat die twee voor elkaar gemaakt zijn. Lol...

Het zou natuurlijk ook een hele romantische film kunnen zijn met deze liefdesfilmstripslimlinekaart. (leuk woord voor Scrabble 😉 )

Bedankt voor jullie bezoek en tot de volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



 

2 opmerkingen: