Pagina's

zondag 9 januari 2022

Sending Love

Dag allemaal,

Vorige week op 2 januari jl., hadden we in de facebookgroep van Noor & zo een Online Mega Hobby Festijn. Alle DT leden hadden met dezelfde set aan hobbymaterialen een creatie gemaakt. Ondanks dat, kwamen er super leuke en mooie verschillende kaarten uit! Iedereen kon de goodiebag ook bestellen en dus LIVE meedoen!


Ieder DT lid kwam op een ander tijdstip LIVE om te laten zien hoe zij te werk gingen met de prachtige set Hartjesregen met speciaal gesponsorde items en een paar vaste artikelen zoals, een Bella Lullu knipvel Loveletter, een envelopjesstans incusief bijpassende stempeltjes van Studiolight, een gaaf stickervel met labeltjes en banners, een drieluik tekenmal en een set bijpassend designpapier Hartjesregen.

Zullen we kijken hoe de creatie is geworden?


Mijn bijdrage met de drieluik heb ik gemaakt met een easelkaart erin met in totaal vier pockets, twee aan de binnen- en twee aan de buitenkant van de drieluik en een banderol met nog eens mooie Ribbon Doily versiering erop.


Als we de band met daarop de Ribbon Doily stans en het schattige liefdesgnoompje eraf schuiven, zien we twee grote pockets , welke een label bevat van het bijbehorende stickervel.


We klappen de kaart openen en de zoetsappige liefde komt je tegemoet, hahaha! Van Love is in the Air tot en met een Speciale Liefdes Boodschap.


We zetten de kaart in het midden even rechtop en laten hem achter het balkje met de hartjes steunen. Voila, en je hebt een easelkaart! De luchtballon is met dunne foam opgeplakt, zodat het iets diepte heeft. De schattige wolkjes komen uit de set Happy Smile van Carlijn Design. Aan de zijkanten van de  easelkaart zijn twee opengewerkte randjes bevestigd. Deze is onderdeel van nog vier andere slimline randjes, ook weer van Carlijn Design. Het lieve kleine envelopje is van Studiolight en is in combinatie met bijpassende stempels te pimpen. Er zijn 4 soorten uitvoeringen van de envelopjesset. Twee kleine pockets op de flapjes met één daarvan een labeltje: "Ik vind je lief".


Ik stop even alles weer terug, vouw de easelkaart plat om de gnoompjes nog wat beter te bekijken. Deze zijn zo tof! Kijk ze nu eens staan met hun slungelbeentjes, grappig toch? De een staat klaar om zijn liefdespijlen af te schieten naar het verliefde paar. Zou dat wel goed gaan? De andere gnoom heeft een speciale brief af te geven. Maar zie, paddenstoelen in de lucht? Ja hoor, bij mij wel, hahaha. Deze cuties zitten in de Elizabeth Crafts Designs set Mushroom House.
 
Het filmpje van deze LIVE kunnen jullie terugkijken op het facebook kanaal van Noor Enzo. Klik op de afbeelding om naar facebook te gaan. De link naar de materialen staan helemaal aan het eind van mijn blogpost.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop, Door op onderstaande productfoto te klikken word je direct door gelinkt naar alle materialen die er gebruikt zijn + extra's om het freubelen makkelijker te maken.

2 opmerkingen: