Pagina's

vrijdag 21 januari 2022

Veel liefs

Hallo allemaal,

Ook deze veel liefs mal van Marleen zit in de nieuwe Marianne Design collectie. Ik heb er een bloemenkaartje met het leuke molletje van gemaakt en hierbij heb ik de online workshop van de draaikaart van Linda voor gebruikt. Deze online workshop kan je hier bestellen. De veel liefs mal met het molletje erop kan je dus draaien.

 
Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo mal van het kompas gebruikt en deze bestel je hier. Het designpapier is natuurlijk van Marleen ''Fleurige groetjes''. Voor dit kaartje heb ik verschillende printjes in zandkleur gebruikt.

470.713.717 Card Art Kompas

Het lieve molletje is een oudere collectables mal en deze vind je hier. Het brilletje van de mol heb ik gestanst uit het designpapier dus alle kleuren matchen perfect bij elkaar. Ook de flowers by Marleen heb ik gestanst uit het designpapier.
 
COL1488 Collectables Eline's mol

De veel liefs mal van Marleen is nieuw deze maand. Deze mal kan door een techniekje (online workshop draaikaart) draaien op mijn kaart dus met het opplakken van de mol en bloemen moet je opletten dat je niks vastplakt buiten de mal.
 
 CR1575  Craftables Veel liefs cirkel by Marleen



De tekst zeg het met bloemen zit als stickervel bij het designpapier Fleurige groetjes. De tekst heb ik gemat op designpapier. De tekst groetjes en voor jou zit bij de veel liefs mal van Marleen. deze teksten heb ik los uit gestanst en gebogen opgeplakt langs de mal van Dutch Doobadoo. De tags bovenin de kaart zitten ook bij het designpapier en hier heb ik ook weer de teksten van het stickervel bij gebruikt.


Bedankt weer voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Groetjes,



De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).

CR1575  Craftables Veel liefs cirkel by Marleen
COL1504 Collectables Flowers by Marleen
COL1488 Collectables Eline's mol

PK9177 Fleurige groetjes by Marleen

470.713.717 Card Art Kompas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten