Pagina's

donderdag 24 februari 2022

Gezellig Paasfeest

Goedemorgen lieve bloglezers,

Over een kleine twee maanden is het Pasen dus ik heb alvast een Paaskaartje gemaakt voor jullie met het nieuwe designpapier van Bella Lulu en de stansjes van Marianne Design. Onderaan het blog vinden jullie alle gebruikte materialen.



De basis van de kaart is het Easter Egg By Marleen en deze shop je hier. Door de strik nog eens los te tekenen en uit te knippen en verhoogd op te plakken lijkt het net alsof er een echte strik om het Paasei zit.

PS8055 Easter egg by Marleen


Het designpapier beschuit met muisjes van Bella Lulu hoef je natuurlijk niet alleen voor babykaartjes te gebruiken. Er zitten zoveel leuke printjes in dat het papier ook heel erg geschikt is voor voorjaarskaartjes. het designpapier beschuit met muisjes bestel je hier.





Het lieve konijntje is een collectables mal van Marianne Design en deze vind je hier. Van de Collectables mal van de eendjes heb ik een kuikentje gemaakt. De diertjes heb ik allemaal gemaakt met de Paperpads van Studio Light.



De teksten op de kaart heb ik gemaakt met de tekststempel Hallo Lente en Pasen van Marleen en deze bestel je hier.
 
CS1043 Marleen's Hallo Lente & Pasen
 
Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met dit vrolijke Paaskaartje.
Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.
 
Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).

PS8055 Easter egg by Marleen

COL1463 Collectables Eline's baby bunny


COL1428 Marianne Design Collectables Eline's duck family

SL-ES-PP04  Paper Pad Double sided Unicolor Brights Essentials



CS1043 Marleen's Hallo Lente & Pasen

1 opmerking: