Pagina's

dinsdag 15 februari 2022

Hallo Lente

 Hallo allemaal, 

Maandag 10 januari heb ik deze leuke 3-luik kaart met banderol gemaakt tijdens mijn live. Ik heb hiervoor het mooie designpapier La La Lente van Bella Lulu gebruikt.

Voor de basis van mijn kaartje heb ik de Dutch Doobadoo Card Art Triptich 3 gebruikt. Een heerlijk groot model kaart waar ik lekker veel op kwijt kan. Jullie weten ondertussen wel dat ik daar van hou.

Als je op de foto hierboven klikt kan je deze leuke tekenmal direct in de webshop bestellen.


De boomstronk is de Dutch Doobadoo Card Art Treehouse. Het boomschors motief heb ik met de Dutch Doobadoo Mask Art Woodgrain gemaakt. Ik hiervoor de kleur Rich Cacoa van Memento gebruikt. Ik heb deze één keer uitgeknipt in kraft papier. En er met een cirkel stans van 7 cm een cirkel uit gestanst.


Met de Stitched Alphabet & Numbers van Elizabeth Craft Designs heb ik de tekst "Hallo Lente" op mijn kaart gemaakt. Het grasrandje op mijn kaart zit bij de snijmallen Slimline randen 3 Gras & Wolken van Carlijn Design. Dit is een veelzijdige snijmallen set waar je leuke tafereeltjes mee kan maken.


Als je op de foto hierboven klikt kan je deze toffe alfabet stans direct in de webshop bestellen.


Met een aantal onderdelen van de Dutch Doobadoo Card Art Build Up Bunny heb ik de achterkant met kontje van een konijntje gemaakt. Bunny zoekt gauw beschutting in zijn holletje. 


In de papierset La La Lente zitten ook 2 vellen met plaatjes om uit te knippen. Deze plaatjes heb ik verwerkt op mijn hele kaart en banderol.


Wil je deze mooie papierset nog toevoegen aan je collectie, klik dan op de foto hierboven om deze direct in de webshop te bestellen.


Ik heb het konijntje op kleur gebruikt met Gray Flannel van Memento. En een plukje bont als staartje gebruikt.
Bedankt voor jullie bezoek aan ons blog en vergeet niet om ook volger te worden. Graag tot de volgende keer.

Creatieve groetjes,


De video van deze live kan je terugkijken op ons YouTube kanaal:


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop:
(Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  

 

 

 


2 opmerkingen: