Pagina's

dinsdag 22 februari 2022

Pluk de Dag

 Hallo allemaal, 

Op maandag 17 januari heb ik in mijn live dit leuke mini boekje met de Essentials CD344 van StudioLight gemaakt. Ik heb hierbij het papierblok Fleurige Groetjes van Marianne Design en het knipvel Over the Moon van Bella Lulu gebruikt.


Ik heb het boekje dichtgebonden met wit satijnlint van 9 mm breed en hier strik je het boekje ook mee dicht. De basis van mijn boekje heb ik uit het wit Luxe Linnen Cardstock van Bella Lulu gemaakt en dit gecombineerd met kraftpapier. 


Bij de Essentials CD344 van StudioLight om dit mini boekje te maken zitten ook een stans van een pocket met een label. Deze heb ik in mijn hele boekje verwerkt. De Bella Lulu plaatjes heb ik uitgestanst met de Essentials CD83 van StudioLight. Dit is een set van 4 vormen nesting dies die ik regelmatig gebruik.



Klik op de foto hierboven als je deze leuke set met nesting dies direct wilt bestellen in de webshop.


Met de Floral Twigs uit de Jenine's Mindful Art Collection Warm & Cozy heb ik diverse leuke bloementoefjes gemaakt in mijn boekje.


De bloemetjes en takjes heb ik uit het papierblok Fleurige Groetjes van Marianne Design gestanst. In dit papierblok is de ene kant een designpapier en de andere kant een uni kleur. Hierdoor past het altijd perfect bij elkaar.


In mijn boekje heb ik ook zelf een pocket gemaakt. Ik heb uit de Lantern & Label uit de Jenine's Mindful Art Collection Warm & Gozy  de leuke sierrandjes in mijn boekje gebruikt. De teksten zijn de stickers uit het papierblok Fleurige Groetjes.


Met de Essentials CD83 nesting dies van StudioLight kan je de Bella Lulu plaatjes ook leuk uitstansen en daarna matten op cardstock of kraft papier zoals ik hier heb gedaan.



Op de rechterpagina hierboven heb ik zelf een pocket gemaakt en daar een aantal leuke labels in gedaan. Op de pocket een mooi sierrandje en een leuke tekst. 


Klik op de foto hier boven om dit mooie papierblok direct in de webshop te bestellen.


In de pockets heb ik 2 labels van de Essentials CD344 van StudioLight gedaan. Deze heb ik uit kraft papier gestanst en daarna designpapier erop geplakt en een label uit het papierblok Fleurige Groetjes van Marianne Design en hierop heb ik een mooie sierrandje geplakt.


Op de rechterpagina op de foto hierboven heb ik de open gewerkte nesting die uit de Essentials CD83 van StudioLight gebruikt. Het leuke beertje komt van het knipvel Over the Moon van Bella Lulu. Ik heb bijna alle plaatjes van dit knipvel in mijn boekje verwerkt.


Klik op de foto hierboven om dit leuke knipvel direct in de webshop te bestellen.


Als je deze stans uit 2 kleuren cardstock stanst geeft dit een heel mooi effect.

Bedankt voor jullie bezoek aan ons blog en vergeet niet om ook volger te worden. Graag tot de volgende keer.


Creatieve groetjes,


De video van deze live kan je terugkijken op ons YouTube kanaal:


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop:
(Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



 

 


2 opmerkingen: