Pagina's

zondag 27 februari 2022

Time to Dream

Dag allemaal,

We gaan vandaag helemaal op de berentoer. Het kaartje wat ik gemaakt heb is een drieluik, maar het is de bedoeling dat je deze niet vouwt.

 
De basis is gemaakt met het maskstencil Window van Dutch Doobadoo, de kant en klare kraft ramen ook van Dutch Doobadoo en de mooie sterrenachtergrond komt uit de scrapset Moonflower van Studiolight. Ik heb de sterrenlucht achtergrond wel onderbroken als een drieluik maar het is niet de bedoeling om deze te gaan vouwen. Gewoon een rechte kaart dus. Ik vond het wel leuk staan op deze manier in plaats van 1 geheel.

 
De twee lieve beertjes op de zijkanten van de kaart komen uit het Bella Lullu knipvel Bedtime Bear. Deze beertjes maken zich klaar om naar bed te gaan. De een poetst zijn tanden, de ander ligt al zowat in dromenland. De tekst ook uit het knipvel en de wolkjes geven dat nog eens extra aan en komen uit de mallenset Regenboog van Carlijn Design


Beertje Ted van Creative Craft Lab zit lekker te badderen met zijn nieuwe scrubborstel. Kijk het eens schuimen!  Dit is eigenlijk de tandenborstel uit het knipvel Bedtime Bear, hihihi. Het bad heeft zelfs luxe pootjes, welke zijn gemaakt van de armpjes van Ted. De zeepbubbels zijn opgevuld na het stansen met witte of lichtblauwe rondjes, die weer uit de stans kwamen. De stenen achtergrond is gemaakt met een stencil van Dutch Doobadoo Bricks en de blauwe bubbels met een mask stencil van Noordesign. Deze zijn met een witte gelpen nog eens geaccentueerd. Het handdoekje hangt netjes door de handdoekring aan het plankje, welke heel simpel is gemaakt van een afgeknipt rondje van de bubbels en een mini rondje welke je dan als het ware over hebt.  Het plankje is eigenlijk het onderdeel om een trapje te maken, die bij het Mushroom huis van Elizabeth Crafts Design hoort. Van het flesmalletje is een heerlijk Hugo Boss geurtje gemaakt. Tevens kun je er ook nog een zeepje van maken door de dop eraf te knippen. Hier geel gemaakt en met een blackliner Soap erop geschreven. Ennn....


Wat is er nu lekkerder dan onder een prachtige sterrenlucht en een schitterende maan een heerlijk bad te nemen in je hottub op de veranda? 


Dat kun je nu zelf realiseren... ja echt! De sterretjes zijn gemaakt met Glow In The Dark pasta van Lawn Fawn en een sterrenstenciltje van Noor Design. Deze zijn eerst op een apart vel wit papier aangebracht, laten drogen en later uitgeknipt voor op de kaart. Zo is bijna dezelfde werkwijze als met de maan. Eerst uitgeknipt op een apart stukje papier gelijmd en met een kwastje lichtjes aanbrengen, zodat je al een laagje krijgt, dus niet echt gaan drukken en verven met je kwastje. Als het droog is kun je het testen of het overal al licht geeft op een donker plekje in huis. Bij mij was dat nog niet het geval en heb nog een keer lichtjes wat aangebracht en VoilĂ ! Een hele maan bedekt met Glow in the Dark pasta.


Zo maak je dus een grappig en nog eens een interactief kaartje! Leuk voor een zwangerschap of zomaar.

Bedankt voor jullie bezoek en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)




 

 


 


 





 

1 opmerking: