Pagina's

zondag 13 maart 2022

Avonturen

Dag allemaal,

Vorige week op 6 maart jl., hadden we in de facebookgroep van Noor & zo weer een Online Mega Hobbyfestijn. En mega fantastisch was het zeker wel! Dit keer met het thema "Beschuit met muisjes", dus je raad het al, dat waren heel wat babykaartjes die voorbij kwamen!


Mijn bijdrage is gemaakt met het raam van Dutch Doobadoo met als extra een basis van lichtblauw karton en een geschulpte rand van Carlijn Design. Het raam met een gele ondergrond en wit met paarse kozijnen. De letters komen van de babymal die ook in de goodiebag zat en is helaas niet los te verkrijgen. Het babywiegje van Marianne Design is door middel van een magneet bevestigd in het midden van het raam, waaronder ook een magneetje zit.


Als je het wiegje verwijderd dan kunnen de luikjes open en kom je een mooie sterrenhemel tegen met de schattige pandabeertjes en koala'tjes, die bij het thema horen. De ster als ballon is eerst losgeknipt en door middel van een zwart stukje hempkoord verlengd, zodat deze boven de kaart uitsteekt naaast de stans van Marianne Design met Twinkle Twinkle Little Star. In twee kleuren distressinkt is deze bewerkt toen deze nog in de mal zat. Nu is dit een sterrenhemel bij dag, maar hoe tof zou het zijn als je ook 's-nachts naar de sterrenhemel zou kunnen kijken!?


Dat kan, ja zeker. Met een sterren maskstencil van Studiolight en Glow in the Dark pasta van Lawn Fawn. Deze is aangebracht met een spateltje op het designpapier. Ik heb maar voor de zekerheid een dag laten drogen, want ik weet niet of je het kan drogen met je heattool. Dus zekerheid voor alles. Als de sterren nie tmeer goed te zien zijn dan kun je deze als het ware weer "opladen" in de zon/goed daglicht of met een zaklantaarn er een poosje op laten schijnen. Gaaf hè?


Nu zien jullie op eerdere foto linksonder een lintje en een touwtje uitsteken. Dat is nog een extraatje bij deze kaart en dat is het label. Het label is gemaakt met het Card Art stencil van Dutch Doobadoo, Ornaments genaamd. Daarop is een bannersticker te zien van het bijbehorende stickervel uit de Goodiebag, Grote avonturen beginnen klein, staat er.


Wil jij ook deze creatie maken? Dan kun je de LIVE video terugkijken op ons youtube kanaal. Klik op onderstaande knop om deze te bekijken.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer bij een nieuw Hobbyfestijn!

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

  



 

 


  


 

 

1 opmerking: