Pagina's

zondag 27 maart 2022

Feest!

Dag allemaal,

Daar zijn we dan weer. Eén dag na het Friendz Festival oftewel de open dagen bij Noor & Zo! Wat waren het geweldige dagen met vrolijke drukte, geklets met bekende en minder bekende waarbij je nu een gezicht hebt gezien, dat is zo leuk. Natuurlijk zal ik even een demo kaartje laten zien, welke ook op de open dagen te zien was. Denk alleen dat helaas deze sets niet meer verkrijgbaar zijn. Maar even navragen kan altijd.


Deze Shape Art Card is van Dutch Doobadoo uitgeknipt in het geel en gemat met wit smooth cardstock van Bella Lullu en natuurlijk met een designpapiertje uit het Woodland Friends blokje van Craft O'Clock. Het hertje drinkt zijn liefdesthee en meneer brilmuis zit er gezellig bij is zijn mandje met ballonnen, want het is tenslotte feest! Mevrouw eekhoorn wordt namelijk in the picture gezet vanwege haar verjaardag. Lol...


Hoe zij in the picture staat, is te zien hierboven, vanuit een ronde shaker van Studiolight zwaait ze naar de visite. Met een ronde mal van Carlijn Design heb ik de juiste maat gezocht om de shaker te laten passen. Er omheen is nog eens een stans aangebracht van Craft Emotions met leuke sterretjes eraan.

Als we de kaart van de andere kant bekijken kunnen we rondom the shaker duidelijk de bloemetjes van Marianne Design zien in mooie, bijpassende, pastelkleuren. Zowel grote als hele kleintjes.


Dit designpapier met het tafereeltje heeft voor de rest niet veel nodig. Alleen is uit de extra set met allerlei afbeeldinkjes, om uit te knippen, een prachtige vlinder vlinder en een ballon gehaald, die voorzien is van een leuke tekst van Marianne Design. De ballon wordt speciaal bezorgd door de Postvogel. Zie je hem aankomen vliegen?


Dus laat het feestje nu maar beginnen! Met deze prachtige set van Craft O'Clock maak je superleuke felicitatie kaarten! Jullie hebben nu vast wat inspiratie gekregen.

Heel erg bedankt voor jullie belangstelling en tot een volgende keer.

Veel liefs,
 


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

 

   

 

 

   

4 opmerkingen:

  1. Prachtig. Ook wij hebben genoten van de demo's. We waren gisteren in Waspik en dank jullie hierbij nogmaals voor alle leuke ideetjes en jullie prachtige creaties. Groetjes en fijne zondag, Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw, wat een mooi en vooral vrolijk kaartje!!

    Groetje
    Tine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helaas voor mij te ver weg.
    Je kaartje is prachtig.
    Groetjes Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Supermooie kaart, top!
    Ik zoek de drukte nog niet op met de vele besmettingen nog elke dag!
    Groet Ellen

    BeantwoordenVerwijderen