Pagina's

dinsdag 1 maart 2022

Gefeliciteerd

Goedemorgen lieve bloglezers,

De champagne fles van Marianne design hoef je niet alleen voor oud en nieuw te gebruiken maar kan ook prima voor een huwelijksjubileum. Ik heb hem vandaag gemaakt voor een 12 1/2 jarige bruiloft.


Het craftstencil van de champagne fles met glazen is ontworpen door Marleen en deze vind je hier. Het etiket op de fles heb ik van goud spiegelkarton gemaakt. De tekst Champagne die in het craftstencil zit heb ik op het spiegelkarton gelegd en door de stansmachine gedaan. Zo krijg je mooi de tekst in je papier. De tekst kan je ook met inkt maken maar dan kan je geen spiegelkarton gebruiken want daar blijft de inkt niet op zitten.


PS8051 Craft Stencil Champagne

De champagneglazen heb ik van vellum gemaakt zodat ze een beetje doorzichtig zijn. De muisjes zijn natuurlijk ook van Marianne Design en deze bestel je hier. De trouwringen die het muisje in het glas vast heeft komt uit de Collectables mal van de duifjes.
 
 COL1437 Marianne Collectables Muizen


De cijfers zijn ook van Marianne design en deze shop je hier. De tekst gefeliciteerd komt uit de stempelset Super - Mega - Kei -Onwijs. Als laatste heb ik nog een strikje om de hals van de fles gedaan en klaar is het kaartje.

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).
 

COL1437 Marianne Collectables Muizen

PS8051 Craft Stencil Champagne






CR1566 Craftable Nummers Journal

CS1066 Clear Stamp SUPER-MEGA-KEI-ONWIJS

1 opmerking: