Pagina's

zondag 10 april 2022

Cosmic Adventures

Dag allemaal,

Tijdens het Friendz Festival van 24, 25 en 26 maart jl., bij Noor & Zo in Waspik heb ik jullie een aantal voorbeelden laten zien van het merk Craft O'Clock. Nu had ik nog geen tijd gehad om met het hele leuke thema Cosmic Adventures aan de slag te gaan. Dus vandaag dan het moment dat jullie je in cosmische sferen gaan begeven.


Dit keer dus echt een jongenskaart in de vorm van een easelkaart met daarop cirkels van Carlijn Design. De basis is van wit en zwart smooth karton met daarop galaxy patroontjes uit het Cosmic Adventures designpapiersetje van Craft O'Clock. En allerlei leuke passende ruimtevaart afbeeldinkjes uit de bijbehorende knipset.


Het cirkelpatroon heeft zelfs nog een planeet en een piepklein ufootje. Zelf heb ik het gepimpt met nog een planeet, een hele gave spaceshuttle en zelfs een planeet met oogjes, die verbaasd kijkt wat er nu weer in de lucht hangt! Nou dat zien jullie wel, namelijk een astronaut, die gevaarlijke capriolen uithaalt buiten het heelal, terwijl er een komeet voorbij scheert. Hoe kan dat nou dan? Dat leg ik hieronder uit.


Sommige jongens vinden het stoer om astronaut te worden en in de voetsporen van André Kuipers te gaan staan. Zo denkt onze kleine man met zijn knuffelkonijn er ook over. Lekker zweven en gewichtloos zijn. Onderweg komt hij een schattige alien tegen in een wel heel klein raketje, hahaha! Deze twee afbeeldinkjes en de andere twee op de foto ernaast, de astronaut en de komeet zijn allen vastgemaakt door middel van een reepje mica. Twee ervan zijn als een letter "L" gevouwen, zodat deze een pop up vormen en de andere twee gewoon recht gelaten om aan de cirkel te bevestigen.


Het verrassingselement van deze kaart zit hem in het donker. In het donker? Hmm, hmm, ja echt. De tekst "WAUW!!"van Carlijn Design is voorzien van Glow in the Dark pasta en een kwastje en met een sterrenstencil van Studiolight heb ik daarmee een sterrenlucht gemaakt. Echt gaaf, toch?


Tijdens de ruimtewandeling, ziet onze kleine jongen ook nog eens van alles voorbij gaan in de ruimte. Een satelliet, zelfs een vallende ster en nog twee gekke planeten, waarvan eentje met een zonnebril. Nou zeg, dat kan toch niet? Of wel? Offff... zou het toch maar een droom zijn... Laten we hopen dat hij later zijn droom waar kan maken, wie weet!

Met deze kaart heb ik jullie willen inspireren om wat meer jongenskaartjes te maken en dat daarvoor deze set van Craft O'Clock super geschikt is.

Heel erg bedankt voor jullie belangstelling en tot een volgende keer.

Veel liefs,
 


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 
 
 

  


 
 
 

  

  

  

1 opmerking: