Pagina's

woensdag 11 mei 2022

Hello


Hallo allemaal,

Op vrijdag 13 mei zal ik in de winkel zijn met een klieder make and take met de IZink sprays. Dit voorbeeld is ook met de spray gemaakt en zal ik ook meenemen. 


Met de mooie stans van Creative Craftlab heb ik de witte cirkel buiten het schudgedeelte gemaakt. In het schudgedeelte heb ik met een prachtige Mask 470.784.005 van Dutch Doobadoo de klokken gemaakt door te sprayen met de inkt op de Mask en daarna te stempelen. Wat een kei tof effect vind je niet?


 Wat een bjoutie van een jongedame, deze is van Karen Joan van StudioLight. Ook de woorden komen van deze set. De bloemetjes zijn van Elizabeth Crafts design en een keer anders verwerkt dan een bloem. Het is een eenvoudig kaartje geworden, maar ik hou ervan. 

Ik hoop dat ik jullie inspiratie heb gegeven en heb je tijd om vrijdag 13 mei naar Noor en Zo te komen, dan vind ik dat super en schuif gezellig aan mijn tafel voor wat kliederen. Wat we gaan doen is meer geklieder dan op deze kaart. Dus hou je van vieze handen en ben je nieuwsgierig dan .....zie ik je dan! 
Niet alleen ik, maar ook  Daisy Martens en Jolanda de Ronde geven Make& Takes. Dus nog meer reden om een bezoekje aan de winkel te brengen.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop):

1951 ECD stansmal The Paper Flower Collection florals 15STAMPKJ09 Stamp Karin Joan Missees  CCL-ES-CD159 CraftLab Stans shaker cirkel
470.784.005 Mask Art Slimline Clocks80475 Izink Dye Spray TurquoiseLR0025 Shaker windows - rond

 

 

1 opmerking: