Pagina's

zondag 26 juni 2022

1000 Bloemetjes!

Dag allemaal,

Met mooi weer kun je mij wel regelmatig in de tuin vinden. Nu hebben wij dan wel een soort van landingsbaan, maar wel een kleine border en aan de schutting hier en daar een plantenbak of hangingbasket, welke ikzelf altijd met een mix van zomerbloeiers. Ook bij de loungeset hebben we twee hoge bakken staan, ter hoogte van de armleuningen komen die. Met Spaanse margrieten, petunia' s, lavendel en lotus plantjes, ook wel papegaaienbekjes genoemd. Dan hebben we de tuintafel, daarop staan twee ronde bakken, eentje met dahliaatjes en eentje met verbena' s. Dus jullie kunnen je voorstellen dat het een vrolijke kleurenpracht is in onze relaxtuin!


Vandaag zijn de Bella Lulu gnooms ook lekker druk bezig in hun tuintje. Deze Garden gnomes wonen in een speciaal gebouwd Treehouse van Dutch Doobadoo met modene gevel in mooie houttinten. Zelfs het tuinhek matcht perfect, ja toch? Samen met het gras en de struiken op de twee rang, lol, behoren deze slimline borders tot een set van  Elizabeth Craft Designs, Adventures Edges genaamd.


De lieve tekst is er een van Marianne Design. De tuin staat vol met andere soorten bloemen en accessoires, welke je op het knipvel terug kunt vinden. Zelfs de bijtjes kunnen hun lol niet op in de Gnome Garden. Ze zweven van naar bloem voor lekker nectar of stuifmeel. Door middel van een reepje Mica heb ik ze boven de  tuin laten zweven.


De deuren en luikjes zijn opnieuw in de lichtblauwe vintage lak gezet en de gordijntjes zijn weer fris gewassen en worden netjes bij elkaar gehouden door een strikje. Langs beide zijden van het Treehouse groeien prachtige lianen met tropische bloempjes. Deze lianen zijn de Jungle Leaves van Elizabeth Craft Designs. Ook de grasjes bij de voordeur en op de uiteinden van de tak als rechtsboven van de boom zijn hiermee gemaakt.


Kijk hem dan stoer zijn, blijkbaar dacht hij dat de dakgoten nog volzaten met bladeren!


Heel erg bedankt voor jullie bezoekje en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  


 \
    
 
  
    
       

1 opmerking: