Pagina's

zondag 3 juli 2022

Gefeliciteerd

Goedemorgen bloglezers,

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien waarbij ik de polaroid stans van craftlab gecombineerd heb met de leuke materialen van  Marianne Design. Onderaan het blog vinden jullie alle gebruikte materialen.

Voor de basis van mijn kaart heb ik de Big-Tag van Marianne Design gebruikt. Het designpapier is het nieuwe papierblok Summer Vibes van Marianne Design en dit blok bestel je hier.


De polaroid stans van Creative Craftlab heb ik gestanst uit een effen kleur uit het papierblok zodat alle kleuren weer mooi bij elkaar passen. De polaroid stans shop je hier.



De leuke alpaca is een collectables mal van Marianne design en deze leukerd kan je hier bestellen. De tekst gefeliciteerd is een stempelset van Marianne Design genaamd Super-Mega-Kei-Onwijs.

COL1470 Collectables Eline's Alpaca 

 De bloemetjes komen uit de collectables stans van de bijtjes. Bovenin de tag heb ik nog een lintje en hemp cord gedaan die weer bij de kleurtjes van mijn kaart passen. 


 Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer,

Groetjes,
 
 
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).


COL1470 Collectables Eline's Alpaca

 
 


 

 

 

 

1 opmerking: