Pagina's

zondag 24 juli 2022

In blijde Verwachting

Dag allemaal,

Wat is er deze maand een leuk thema bijgekomen en wel van het merk Dutch Doobadoo. Toen ik het item zag, dacht ik, daar kan ik echt wat super leuks meemaken! Het thema is Beterschap en is uitgebracht in de bekende stencilvorm, zoals een verbandkoffer met een temperatuurmeter, een pleister en een fruitmand met lekkere en gezonde vitamientjes. 


Met de temperatuurmeter heb ik een zwangerschapskaartje gemaakt en hem verbouwd tot een Clearblue stick. Jullie weten het vast wel, de bekende zwangerschapstesten, die je bij de drogist kunt kopen, hihihi... Ik vond het wel grappig om Ted en Mollie van Creative Craft Lab, daarbij in de spotlight te zetten. Deze zijn gestanst uit combinaties van kraft, donkerbruin en lichtbruine tinten cardstock. De geschulpte witte vierkante achtergrond is van een set van Carlijn Design Fijne Feestdagen.


Het brilletje is zelf gemaakt en voorzien van glossy accents voor glimmende glazen. Het strikje ook en de bloemetjes in het haar van Mollie zijn onderdeel van een set van Marianne Design, Marleen's Flowers. Het designpapier is ook van Marianne Design's Pretty Papers Hoera het is een jongetje!


Op de achtergrond zie je ook twee vierkanten, waarvan 1 met een pocket en twee labeltjes erin met tekst. Dit zijn, en ook de tekst voorop de kaart, stickers die ook in het blokje designpapier zitten. De lieve kleine speentjes linksboven komen uit een set van Studiolight, de Babyfles en kun je ook gebruiken als schudmateriaal. Dus  zodoende is het venster van de temperatuurmeter aangepast naar een positieve zwangerschapsuitkomst, tof toch? Eentje met een dubbele functie...Lol.

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)




    

     

 

2 opmerkingen: