Pagina's

zondag 17 juli 2022

Joepie

Dag allemaal,

Wat kun je Ted van Creative Craftlab toch leuke dingen laten doen. Hij wordt daardoor nog schattiger. Nu helemaal met de nieuwe release van Dutch Doobadoo met daarin o.a. Build up stencil van een hamburger en een milkshake! Ik heb Ted zijn eigen feestje laten geven bij het beroemde restaurant met de gouden bogen. 


De ondergrond is zwart smooth kraft van Bella Lulu met daarop Soft Finish Cardstock gemat, welke je heel goed met water reactive inkt kan bewerken, zoals ik heb gedaan met het stencils Bricks en grijze inkt met een blending tool.


De aardbeienmilkshake is voorzien van een micavenster en gevuld met shaker materiaal van Picket Fence Birthday Candles. Het patroon op de milkshakebeker, deksel en rietje is gedaan met een mix van inkt, alcoholmarkers en een liniaal. Het broodje van de hamburger is met heel erg verdunde bruine inkt aangebracht met een waterpen/waterbrush. Het beleg van het broodje, van het vlees tot en met de garnering is gedaan met alcoholmarkers. De uienringen zijn alleen maar een beetje bewerkt met heel licht groene inkt, wat je bijna niet ziet, een dunne groene fineliner en een witte multiliner.


Onze Ted zit heerlijk te genieten van zijn shake. En ja, dat kan je duidelijk zien met zijn gemors en geslurp! Gemaakt van kraft, bruin en zwart karton. Ik heb zelf een zonneklep gemakt met daarop de beroemde gele M.


Om het feestje kompleet te maken is gebruik gemaakt van de stanstekst Joepie uit een set van Carlijn Design. Het stempeltje hoort bij een sheet met uitgebreide teksten van Marianne Design. De feestelijke slingertjes horen bij een slimlinemal van Carlijn Design met een paar nesting dies in de vorm van een ster, hexagon en een rechthoek, samen met een paar sequins pailletjes om uit te stansen. Zo heb je direkt een totaal pakketje voor een feestelijke kaart. Denken jullie dat Ted zijn feestje bij de Mac zal slagen? Ik denk het wel, hoor!

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!


Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


 

 



 
 
 

 

 
  
     

1 opmerking: